Κατηγορίες

Πάρε τον χάρτη, μάθε την πόλη σου, ζήσε την εμπειρία των ντόπιων

Το info point του MESSOLONGHI BY LOCALS είναι γεγονός και προσκαλεί ντόπιους και ξένους επισκέπτες στο φιλόξενο χώρο του Τοπικού Κόμβου στην Ελευθερίου Βενιζέλου και Κώστα Κατσή, πλατεία Αθ. Ραζηκότσικα (πρώην πλατεία Κέννεντυ). Προμηθευτείτε χάρτες της πόλης και των διαδρομών, ζητήστε πληροφορίες για τα εργαστήρια τις δραστηριότητες, βρείτε αναμνηστικά και μικροδώρα φτιαγμένα από τοπικούς καλλιτέχνες και κλείστε θέση στις βιωματικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που οργανώνει το MESSOLONGHI BY LOCALS.

Γνωρίστε τον τόπο και τις δυνατότητές του στη βόλτα με πριάρι στη λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας, δείτε από κοντά τους επιβλητικούς αργυροπελεκάνους και ζήστε τη φιλοξενία των ψαράδων, ψαρεύοντας μαζί τους σε ένα απολαυστικό ταξίδι γευσιγνωσίας.

Ακολουθήστε τα βήματα της πόλης από την αρχαιότητα έως σήμερα και γνωρίστε το Μεσολόγγι του πνεύματος και του πολιτισμού.

Οι βιωματικές ταξιδιωτικές εμπειρίες περιλαμβάνουν ήπιες δραστηριότητες και απευθύνονται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα messolonghibylocals.com και νιώστε τη φιλοξενία του τόπου που γεννήθηκε από το νερό και φιλοξένησε πειρατές και ήρωες.

Γιατί εμείς, δε σας αφηγούμαστε ιστορίες, τις ζούμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *