Κατηγορίες

Στα κρατητήρια της Ναυπάκτου πέρασαν τη νύχτα η Αντιδήμαρχος και οι εργαζόμενοι

Στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου πέρασαν τη νύχτα η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Φώνη Μελαχρή και οι 3 από τους 4 εργαζόμενους που συνελήφθησαν χθες το πρωί για υποβάθμιση περιβάλλοντος μετά από μήνυση του Δημοτικού Συμβούλου Χρήστου Τέγα.

Ο τέταρτος εργαζόμενος βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και δεν ήταν δυνατόν να περάσει τη νύχτα σε συνθήκες κρατητηρίου.

Ο λόγος που οι κρατούμενοι μεταφέρθηκαν στη Ναύπακτο ήταν επειδή τα κρατητήρια του Μεσολογγίου ήταν πλήρη από Ρομά που συνελήφθησαν τις προηγούμενες ημέρες.Την κα Μελαχρή και τους εργαζόμενους επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος και ο Αντιδήμαρχος Νίκος Καραπάνος, καθώς επίσης και ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας.

«Οι συλλήψεις αυτές για τον λόγο που έγιναν, καθώς και το γεγονός ότι δεν αφέθηκαν ελεύθεροι ώστε να οριστεί τακτική δικάσιμος όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία.

Όπως λένε νομικοί κύκλοι όταν γίνονται τέτοιες συλλήψεις αφενός οι συλληφθέντες δεν κρατούνται τόσες ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα και αφετέρου αφήνονται ελεύθεροι και ορίζεται τακτική δικάσιμος, από την στιγμή μάλιστα που και οι πέντε δεν ήταν ύποπτοι φυγής ούτε υπήρχαν ενδείξεις ότι θα τελέσουν και πάλι το ίδιο αδίκημα, το οποίο επί της ουσίας ήταν ότι μάζεψαν κάποια σκουπίδια γύρω από τον χώρο του ΣΜΑ στο κτήμα Πετούνη και τα είχαν στο φορτηγάκι του Δήμου μέχρι να επιστρέψει το κοντέινερ από τον ΧΥΤΑ για να μεταφορτωθούν» σχολιάζει η Αιχμή σήμερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *