Κατηγορίες

Οι Ντόπιοι δημιούργησαν το πρώτο info point του Μεσολογγίου

👉 Το πρώτο info point στο Μεσολόγγι είναι γεγονός και σας περιμένει να το γνωρίσετε, να συμμετάσχετε και να ζήσετε την αυθεντική εμπειρία των Ντόπιων! Προμηθευτείτε χάρτες και ενημερωτικό υλικό, πάρτε μέρος στις δράσεις και τα εργαστήρια και βιώστε το Μεσολόγγι έτσι όπως δεν το είχατε δει έως τώρα! Διαλέξτε μικροδώρα και αναμνηστικά φτιαγμένα με μεράκι από ντόπιους καλλιτέχνες για να χαρίσετε στους αγαπημένους από το Μεσολόγγι των Ντόπιων, το δικό σας Μεσολόγγι.

🔴 Το MESSOLONGHI BY LOCALS  σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τις βιωματικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που διοργανώνει και να γνωρίσετε ξανά τον τόπο των πειρατών, των σπάνιων πουλιών και του ιδιαίτερου πολιτισμού του. Ζήστε την εμπειρία του ψαρά, γευτείτε τα ΠΟΠ προϊόντα, ταξιδέψτε στην ιστορία και την αρχαιότητα και γίνετε συνοδοιπόροι στην προσπάθειά για ανάπτυξη του υπεύθυνου τουρισμού ενεργοποιώντας όλες σας τις αισθήσεις.

👉 Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του messolonghibylocals.com και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και ελάτε από τον Τοπικό Κόμβο_Local Hub στην Ελευθερίου Βενιζέλου και Κώστα Κατσή, πλατεία Αθ. Ραζηκότσικα (πρώην πλατεία Κέννεντυ), που αναδείχθηκε σε hot spot για ντόπιους και επισκέπτες.

🔴 Γνώρισε τον τόπο σου, ζήσε τον τόπο σου, διέδωσε τον τόπο σου. Το Μεσολόγγι των Ντόπιων είσαι εσύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *