Κατηγορίες

Γιάννης Τσώλος: «Ευχαριστώ για την πολύ τιμητική πρόταση να είμαι ξανά Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ι.Π Μεσολογγίου»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Τσώλος στην οποία ευχαριστεί τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρο για την πρόταση του στην θέση του προέδρου του Δ.Σ. για μια ακόμα φορά.

Συγκεκρινένα η ανακοίνωση γράφει:

«Ευχαριστώ το Δήμαρχο Ι.Π Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο για την πολύ τιμητική πρόταση που μου έκανε να είμαι Πρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου για ακόμη μια φορά και τους συναδέλφους που στήριξαν την πρόταση αυτή. Μέσα από μια άριστη συνεργασία με το Δήμαρχο, Κώστα Λύρο και από την δική μου θέση αντιμετωπίσαμε και προωθήσαμε μεγάλα ζητήματα για τον τόπο μας και παρά τις δυσκολίες συνεχίζουμε αταλάντευτα ώστε ο Δήμος μας να μπει επιτέλους σε αναπτυξιακή τροχιά. Κανείς δεν περισσεύει σε αυτή την προσπάθεια. Πάντοτε θεσμικά, δίκαια & ισότιμα προς όλες τις παρατάξεις θα συνεχίσω να τηρώ κατά γράμμα τις δημοκρατικές διαδικασίες, προς όφελος της κοινωνίας, στο κορυφαίο πολιτικό όργανο για το Δήμο μας, που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *