Κατηγορίες

Διοργάνωση Διαδικτυακής Εκδήλωσης για το «Εξοικονομώ 2021»

Το ΤΕΕ  Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα:

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2021.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2021, με ώρα έναρξης 18:00 μ.μ.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με  παρουσίαση του Προγράμματος «Εξοικονομώ 2021» από τον κ. Αντώνη ΜαρίνοΔιπλ. Ηλ.Μηχανικό & Μηχανικό Η/Υ, Διευθυντή Γραφείου Γενική Γραμματεία Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και στην συνέχεια θα ακολουθήσει η κα Χρυσούλα Βαΐτση Δρ. Πολιτικός Μηχανικός, Γεν. Γραμ. Π.Συ.Π.Εν.Επ., με παραδείγματα αιτήσεων στο νέο πρόγραμμα “Εξοικονομώ 2021». Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επίσης η κα Γιάννα Νίκου, Προϊσταμένη Μονάδας Α, Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ, ΥΠΕΝ και ο κ. Αχιλλέας Τηλέγραφος , Στέλεχος Μονάδας Β’ – Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ, ΥΠΕΝ. Στο τέλος της εκδήλωσης θα τεθούν ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες προς τους εισηγητές.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εν λόγω εκδήλωση θα πρέπει το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 13/01/2022 και ώρα 12.00 π.μ. να αποστείλουν email στο ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας ([email protected]) με το εξής κείμενο:

«Επιθυμώ να συμμετάσχω στη διαδικτυακή εκδήλωση του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας «Εξοικονομώ 2021 , Όνομα – Επίθετο».

Η αποστολή του ανωτέρω κειμένου είναι απολύτως απαραίτητη για την έγκαιρη εγγραφή κάθε ενδιαφερόμενου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα διεξαγωγής της εκδήλωσης. Σε διαφορετική περίπτωση η συμμετοχή του δε θα είναι δυνατή για τεχνικούς λόγους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *