Κατηγορίες

Λύρος: «Πετύχαμε την έγκριση του μεγάλου έργου αγροτικής οδοποιίας 3,3 εκ. ευρώ»

Σημαντικά είναι τα αποτελέσματα των πολύμηνων επαφών του Δημάρχου, Κώστα Λύρου, όπως αναφέρει ενημέρωση του Δήμου Μεσολογγίου, σχετικά με την ένταξη έργων  στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», αφού εγκρίθηκε το μεγάλο έργο αγροτικής οδοποιίας σε Οινιάδες και Αιτωλικό ποσού της τάξεως   3.285.000,00 ευρώ.

Τονίζεται ότι πρόκειται για ένα έργο που με σθένος διεκδίκησε ο Κώστας Λύρος και κατάφερε μάλιστα, με επίμονες προσπάθειες να αυξήσει σημαντικά το ύψος της χρηματοδότησης. Μετά και από αυτή την εξέλιξη και την έγκριση, του συγκεκριμένου έργου, ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έναρξη ενός ακόμη μεγάλου  έργου αφού, όπως είπε , η στήριξη του πρωτογενούς τομέα και των Δημοτικών Ενοτήτων είναι έμπρακτη από την Δημοτική Αρχή και συν τω χρόνω θα γίνονται ολοένα και περισσότερες παρεμβάσεις.

Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, ο οποίος άκουσε τα επιχειρήματά του και συνέβαλε  ώστε να επωφεληθεί και ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου από την αναπτυξιακή δυναμική του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *