Κατηγορίες

Ο Εμπορ/κος Σύλλογος Μεσολογγίου στην Βυρωνική Εταιρεία Ι.Π. Μεσολογγίου

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου, στην Βυρωνική Εταιρεία Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου- Ερευνητικό Κέντρο & Μουσείο για τον Λόρδο Βύρωνα και τον Φιλελληνισμό.

Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022, ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου, Κωνσταντίνος Πασιόπουλος, συνοδευόμενος από τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου, Νικόλαο Ρήγα, Κωνσταντίνο Καραδήμα, Θωμά Καραγιάννη, Γιάννη Χαλαζιά και Γιάννη Ιωάννου, επισκέφθηκαν την ΒΥΡΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, για να δουν το Μουσείο και το Ερευνητικό της Κέντρο, να γνωρίσουν το πολύπλευρο Έργο της και να ξεναγηθούν στην Επετειακή Έκθεση για τα 200 Χρόνια από την Έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου, “ΕΠΑΝΑCYΣΤΑΣΗ’21: ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ”.

Τους εκλεκτούς επισκέπτες υποδέχθηκε η Πρόεδρος της ΒΕΜ, Ροδάνθη Φλώρου και το μέλος του Δ.Σ. Τζένη Κανούτα- Χαραλαμποπούλου, Φιλόλογος, η οποία έκανε μια εμπεριστατωμένη ξενάγηση και αναδρομή στα χρόνια του Αγώνα του 1821 στην Δυτική Στερεά Ελλάδα.

Η Πρόεδρος της Βυρωνικής Εταιρείας, Ροδάνθη Φλώρου, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου, Κωνσταντίνο Πασιόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ. για την επίσκεψη, για τον εποικοδομητικό διάλογο που είχαν για πολιτιστικά θέματα και για τα καλά τους λόγια και τον ενθουσιασμό τους για το Έργο της Βυρωνικής Εταιρείας Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *