Κατηγορίες

Υπάρχει μελέτη που να τεκμηριώνει ότι ταλαιπωρούνται όσοι μένουν 20 ώρες στο χιόνι;;;

«Είναι ντροπή. Φωτιές, Βροχή… να φτύσει ο άλλος πνιγόμαστε. Να βρέξει, πνιγόμαστε, να χιονίσει χανόμαστε, τι στο διάολο κράτος είναι εδώ»


Η πολυδιακηρυγμένη ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά επικοινωνιακό τέχνασμα, με την ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών να μην έχει τέλος.

Χιλιάδες οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι για 20 ώρες πια στην Αττική οδό κι αλλού, εκατοντάδες πολίτες κοιμούνται στο πάτωμα του Αεροδρομίου και χιλιάδες άλλοι βρίσκονται στα σπίτια τους χωρίς ρεύμα ενώ οι θερμοκρασίες παραμένουν χαμηλές και υπάρχουν άνθρωποι με προβλήματα υγείας.

Πανδημία, πλημμύρες, κακοκαιρίες, πυρκαγιές. Ο Κρατικός μηχανισμός παρόλο που κυβερνητικά στελέχη διατείνονταν ότι πάντα ήταν σε απόλυτη επιφυλακή κι ετοιμότητα, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αποτελεσματικά καμία κρίση τα τελευταία χρόνια.

Κάθε κακοκαιρία ταλαιπωρεί τους πολίτες


Έγκαιρες προγνώσεις μετεωρολόγων είχαν καταστήσει σαφές ότι οι κακοκαιρίες Ζηνοβία, Μήδεια, Ιανός, Μπάλλος, Ελπίς θα πλήξουν συγκεκριμένες περιοχές. Έπειτα, έβγαινε το επιτελικό κράτος και δήλωνε πανέτοιμο. Μόλις τα καιρικά φαινόμενα βρίσκονταν σε εξέλιξη, οι πολίτες έμεναν μόνοι κι απροστάτευτοι, αποκλεισμένοι σε πλημμυρισμένα λεωφορεία, δρόμους, σπίτια, σχολεία.

Πηγή: www.rosa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *