Κατηγορίες

Έξαλλος μέχρι και ο Πορτοσάλτε για τα συγγνώμη του Κ. Μητσοτάκη

Μέχρι και ο Άρης Πορτοσάλτε ασκεί έντονη κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή την αναποτελεσματικότητα του κρατικού μηχανισμού στη διαχείριση της κακοκαιρίας «Ελπίδα». «Οι συγγνώμες τελείωσαν. Αυτή ήταν η τελευταία συγγνώμη του Μητσοτάκη. Η συγγνώμη, αν επαναληφθεί, είναι μανιέρα, είναι κωμωδία και θα καταλήξει Σεφερλής», επισημαίνει.

«Μία συγγνώμη πέρυσι το καλοκαίρι, μία συγγνώμη χθες, οι συγγνώμες τελείωσαν», τονίζει σε αυστηρό τόνο ο Άρης Πορτοσάλτε καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να μοντάρει το κράτος», επισημαίνοντας ότι «αυτή είναι η δουλειά του» και υπενθυμίζοντας ότι «εκεί θα κριθεί».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άρης Πορτοσάλτε ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση της τελευταίες μέρες. Την Τρίτη 25 Ιανουαρίου, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έκανε λόγο για παραλυσία και κατάρρευση του συστήματος, τόσο του κεντρικού κράτους – κυβέρνηση και Πολιτική Προστασία – όσο Περιφέρειας, Δήμων και ιδιωτών.

«Έδώ έμεινε χωρίς μηχάνημα η Κηφισίας, με ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής και της Πολιτικής Προστασίας», τόνισε. «Εγώ θέλω να μάθω τι συνέβη. Συνήθως τα τελευταία χρόνια κατέρρεε η Εθνική Οδός. Από το πρωί της Δευτέρας ζητούσαν να μην βγαίνουν οι οδηγοί χωρίς αλυσίδες στην Εθνική Οδό. Εφόσον ήταν έτσι τα πράγματα γιατί δεν έκαναν το ίδιο και στην Αττική Οδό; Δεν ξέρω, να βγουν να τα πουν!», ανέφερε.

«Για πάνω από 5 ώρες υπήρχε μία γενική παραλυσία. Δεν ήξερε η Πολιτική Προστασία, η Περιφέρεια, ότι εκεί μέσα έχουν εγκλωβιστεί άνθρωποι; Η προσπάθεια απεγκλωβισμού άρχισε 19:30. Ήταν πολύ αργά. Δεν υπήρξε ούτε ένα μπουκάλι νερό, ούτε ένα μπισκότο», τονίζει, προσθέτοντας ότι έχουμε ένα κράτος το οποίο μας κοστίζει 97,5 δισεκατομμύρια, και το οποίο όμως βούλιαξε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *