Κατηγορίες

Σε ρόλο κομματάρχη των 60’s και ο νέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης! (Video)

Έκθετος, φαίνεται πως είναι και ο αντικαταστάτης του Σπήλιου Λιβανού, Γιώργος Γεωργαντάς, για… πελατειακή λογική και «ρουσφέτια».


«Γαλάζιες»… πελατειακές οδηγίες φαίνεται πως έδινε το 2012 ο νέος Υπουργός Αγροτικής ανάπτυξης, Γιώργος Γεωργαντάς σε συγκέντρωση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς, για να… διασφαλιστεί η επιτυχία της ΝΔ.

Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, καταγράφεται μια προεκλογική συγκέντρωση στην εκλογική περιφέρεια του Γιώργου Γεωργαντά, το Κιλκίς, λίγο πριν τις εκλογές του Ιουνίου του 2012. Σε αυτό ακούγεται ο μέχρι πρότινος υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης να δίνει σαφείς οδηγίες για την πίεση που πρέπει να ασκηθεί σε όσους ψηφοφόρους έχουν «ωφεληθεί» από τη ΝΔ, προκειμένου να την ξαναψηφίσουν, ενώ ουσιαστικά άφησε να εννοηθεί πως οι ψηφοφόροι αυτοί ήταν… «φακελωμένοι».

Αναλυτικά όσα είπε:
«Στους 10 που δεν ψήφισαν Νέα Δημοκρατία ενώ είχαν ψηφίσει στις προηγούμενες εκλογές, οι 8 ξέρουμε ποιοι είναι. Πρέπει λοιπόν και στα χωριά και στην πόλη να τους πλησιάσουμε. Ο ρόλος των τοπικών συμβουλίων τον δημοτικών συμβούλων και των αντιδημάρχων θα είναι καθοριστικός. Καθοριστικός θα είναι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από την ΝΔ, σε ανθρώπους που βόλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήραν συμβάσεις από τη ΝΔ, εννοώ συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι που πήγανε στα στέιτζ…», αναφέρει ο Γιώργος Γεωργαντάς και συνεχίζει:

«Σε αυτούς να τους θυμίσουμε ότι πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία, πρέπει να πάνε εκλογικοί αντιπρόσωποι, πρέπει να φέρουν την μάνα τους και τον πατέρα τους να ψηφίσει. Ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί, αυτοί που τα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ ωφελήθηκαν από τη ΝΔ, σε αυτούς μπορούμε να υπενθυμίσουμε λίγο πιο φωναχτά ότι έχουν υποχρέωση να πάνε να ψηφίσουν».

Πηγή: ROSA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *