Κατηγορίες

Σε ομαδικές μηνύσεις προχωρούν οι κάτοικοι των Οινιαδών για την διακοπή νερού

Σε ομαδικές μηνύσεις προβαίνουν οι κάτοικοι των Οινιαδών μετά την διακοπή νερού που έχουν υποστεί τις τελευταίες ημέρες.

Έχουν πει το νερό νεράκι και δυσκολεύονται να καλύψουν βασικές ανάγκες της καθημερινότητας τους και αναγκάζονται όπως λένε, να παίρνουν με κουβάδες νερό από το ποτάμι του Αχελώου και από τα κανάλια προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τουλάχιστον για την τουαλέτα.

Η ξαφνική και πολυήμερη διακοπή νερού στα χωριά Κατοχή, Λεσίνι, Γουριά, Πεντάλοφο και Κεφαλόβρυσο έχει φέρει τους δημότες σε αδιέξοδο.. Δεν αντέχουν πλέον αυτή η κατάσταση της απαξίωσης, όπου οι υπεύθυνοι στερούν δημόσια αγαθά όπως είναι το νερό. Νιώθουν αγανάκτηση και αδικία γιατί, όπως λένε, δεν φταίνε σε τίποτα οι συνεπείς δημότες να πληρώνουν τα σπασμένα για την κακοδιαχείριση της ΔΕΥΑΜ και των κακοπληρωτών συμπολιτών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες μερίδα κατοίκων εξουσιοδότησε δικηγόρο να αναλάβει την υπόθεση ώστε να αποδοθούν ευθύνες και καλούν σε μαζική συμμετοχή τους δημότες που έχουν υποστεί ταλαιπωρία από την έλλειψη νερού τις τελευταίες μέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *