Κατηγορίες

Άδ. Γεωργιάδης: «Μίζεροι οι πολίτες που διαμαρτύρονται για την ακρίβεια- Ας αφήσουμε τα ψόφια» (βίντεο)

Οι αγοραίες απαντήσεις του υπ. Ανάπτυξης στο ερώτημα τι θα κάνει η κυβέρνηση για τα νοικοκυριά. Επίθεση σε δημοσιογράφο γιατί δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις

Κραυγάζοντας «Η μιζέρια βλάπτει την Ελλάδα, όχι άλλη μιζέρια» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στις ερωτήσεις για το τι πρόκειται να κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για την ακρίβεια που έχει γονατίσει τα νοικοκυριά

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός Ανάπτυξης από τις ερωτήσεις για την έκρηξη τιμών και για τους λογαριασμούς ρεύματος που φέρνουν σοκ στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, προσπάθησε να εμφανιστεί ως large υπουργός στην προσπάθειά του να κρύψει τον πανικό του. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, πανικόβλητος μετά και τις σφοδρές αποδοκιμασίες που δέχθηκε στην Καστοριά, επέλεξε να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα μιλώντας ως δήθεν οικονομικός αναλυτής και αναφέροντας ότι ο πληθωρισμός είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα οπότε η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η επίθεση που έκανε στη δημοσιογράφο Ελένη Καλογεροπούλου όταν τον ρώτησε εάν είναι μίζεροι οι πολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος που έχουν σε πολλές περιπτώσεις τριπλασιαστεί.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε «Σταματήστε κυρία μου την κλάψα, βλάπτετε την Ελλάδα» και «Ας αφήσουμε τα ψόφια, παντού έχει πληθωρισμό», επιβεβαιώνοντας πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αποφασίσει να επιτίθεται ανοίκεια κατά κάθε δημοσιογράφου που κάνει ερωτήσεις που δεν είναι στη γραμμή Μαξίμου και δεν αποθεώνουν το κυβερνητικό έργο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *