Κατηγορίες

Συνάντηση Κ. Λύρου με τον Σ. Βλαστό για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας στο Μεσολόγγι

Με τον Δ/ντα Σύμβουλο της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου, Στέφανο Βλαστό, είχε συνάντηση στην Αθήνα ο Δήμαρχος, Κώστας Λύρος, για την προώθηση άμεσης και ουσιαστικής συνεργασίας του Δήμου με την ΕΤΑΔ για την επίσπευση της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας.

Ο κ. Λύρος επικεντρώθηκε αρχικά σε εκτάσεις που με αποφάσεις ανακλήθηκε η παραχώρηση τους, κατά το παρελθόν και δήλωσε αποφασισμένος να διεκδικήσει λύσεις και να μην στερηθεί ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου εκτάσεις που μπορούν να αξιοποιηθούν και να προσδώσουν σημαντικά οφέλη, ενισχύοντας, κατά συνέπεια, την αναπτυξιακή δυναμική της περιοχής.

Ζητήθηκε επίσης και η άμεση διευθέτηση των εκκρεμοτήτων για άλλες εκτάσεις, μεταξύ αυτών και του χώρου  των 130 στρεμμάτων, περίπου, έναντι του γηπέδου  Μεσολογγίου, τόσο για αναπτυξιακούς σκοπούς όσο και για την κάλυψη αναγκών του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε :«Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Βλαστό  για τις δημόσιες εκτάσεις του Δήμου μας, που προσδίδουν και τη μοναδική φυσιογνωμία της περιοχής μας.  Πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι η αξιοποίηση των εκτάσεων αυτών,  διότι ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου στερείται βασικών υποδομών και επενδύσεων, που θα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *