Κατηγορίες

Πρόεδρος στην Κοινωφελή Επιχείρηση ο Παντελής Καρατσόλης με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Ι.Π. Μεσολογγίου

Ο Παντελής Καρατσόλης αναλαμβάνει την προεδρία της Κοινωφελούς Επιχείρησης, με χθεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

«Η Κοινωφελής επιχείρηση αποτελεί ένα σημαντικό γρανάζι που συμβάλλει στη σωστή και αποτελεσματική λειτουργία της δημοτικής μηχανής», σημείωσε ο κ. Καρατσόλης και ευχαρίστησε το Δήμαρχο Μεσολογγίου και την απελθούσα Πρόεδρο της επιχείρησης.

Σε ανάρτηση, ο Παντελής Καρατσόλης έγραψε τα εξής:

«Με χθεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, αναλαμβάνω το τιμόνι της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου από τη θέση του Προέδρου αυτής.

Η Κοινωφελής επιχείρηση αποτελεί ένα σημαντικό γρανάζι που συμβάλλει στη σωστή και αποτελεσματική λειτουργία της δημοτικής μηχανής.

Επιπλέον υλοποιεί προγράμματα και δράσεις με ιδιαίτερη κοινωνική αναφορά και αξία (ΚΔΑΠ, Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΑΠΗ κ.α.), ιδιαίτερα στην τωρινή εποχή της πανδημίας.

Θεωρώ πως σε αγαστή συνεργασία με όλα τα μέλη του Συμβουλίου της επιχείρησης, καθώς και με το σύνολο των εργαζομένων σε αυτή, θα καταφέρουμε να φέρουμε αποφασιστικά σε πέρας την αποστολή της και να συνεισφέρουμε δημιουργικά στην ικανοποίηση των μεγάλων κοινωνικών αναγκών που υπάρχουν στην περιοχή μας.

Οφείλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Κώστα Λύρο για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπο μου, καθώς και την απελθούσα Πρόεδρο της επιχείρησης Ελπίδα Δρόσου για το έργο που επιτέλεσε σε αυτή και το οποίο διαπίστωσα από τις πρώτες ενημερώσεις που προηγήθηκαν.

Τα λόγια πλέον περιττεύουν και ξεκινάμε ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ και ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΑ το έργο μας.

Παντελής Καρατσόλης»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *