Κατηγορίες

Οι ντόπιοι μας ξεναγούν στην αρχαιότητα, την ιστορία και την τέχνη της Βάσως Κατράκη

Αυτό το Σαββατοκύριακο ταξιδεύουμε με το Μεσολόγγι των Ντόπιων-MESSOLONGHI BY LOCALS στην αρχαιότητα, την ιστορία και την τέχνη.

 Το Σάββατο ξεναγηθείτε στον Κήπο των Ηρώων και τα γεγονότα που σημάδεψαν τη νεότερη ευρωπαϊκή πορεία. Συναρπαστικές ιστορίες για τις πολιορκίες, την άμυνα, την Έξοδο και τους πρωταγωνιστές που έγραψαν το όνομά τους ανεξίτηλα στις σελίδες της ιστορίας.

Την Κυριακή ξεναγηθείτε στο ΞΕΝΟΚΡΑΤΕΙΟ Αρχαιολογικό Μουσείο που αποτελεί το νέο κόσμημα για την πόλη μας και θαυμάστε τους ιδιαίτερους αρχαιολογικούς θησαυρούς που φιλοξενεί.

Αργότερα συνδιάστε την απογευματινή σας βόλτα στο όμορφο Αιτωλικό με ξενάγηση στο Μουσείο Χαρακτικής Βάσως Κατράκη και γνωρίστε την τέχνη που αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για τον τόπο.

Οι ξεναγήσεις γίνονται από τον Γιώργο Αποστολάκο και οι δραστηριότητες αποσκοπούν στην ανάδειξη της τοπικής ταυτότητας και πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου προσφέροντας σε ντόπιους και επισκέπτες τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις βιωματικές εμπειρίες του MESSOLONGHI BY LOCALS.

Συνοπτικά οι δραστηριότητες για το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου:

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΦΕΒ: Ξενάγηση στις 15:30 στον Κήπο των Ηρώων

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΦΕΒ: Ξενάγηση στις 12:00 στο ΞΕΝΟΚΡΑΤΕΙΟ Αρχαιολογικό Μουσείο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΦΕΒ: Ξενάγηση στις 17:00 στο Μουσείο Χαρακτικής ΒΑΣΩΣ ΚΑΤΡΑΚΗ.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, καθημερινά στον Τοπικό Κόμβο_Local HUB, στο τηλέφωνο 26313 02048 ή στο email: [email protected] 

Δηλώστε συμμετοχή και διαβάστε αναλυτικά τις πληροφορίες για τις δράσεις του Σαββατοκύριακου: https://messolonghibylocals.com/feb2022/

Το Μεσολόγγι των ντόπιων

Messolonghi by Locals 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *