Κατηγορίες

Παραιτήθηκε από τον “Δήμο για τα παιδιά μας” ο Αγαθ. Κότσαλος

Την παραίτησή του από τον συνδυασμό “Δήμος για τα Παιδιά μας” υπέβαλλε προ ολίγου ο δημοτικός σύμβουλος Άγγελος Κότσαλος σύμφωνα με δημοσίευση της Αιχμής

Ο κ. Κότσαλος στην επιστολή παραίτησης επικαλείται ανυπέρβλητους προσωπικούς λόγους και παράλληλα παραδίδει και την έδρα του ως δημοτικός σύμβουλος. Η έδρα θα περάσει στον Γεράσιμο Τρούπο.

Οι εξελίξεις στον συνδυασμό του κ. Καραπάνου είναι καταιγιστικές, πληροφορίες αναφέρουν πως θα ανεξαρτητοποιηθεί ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Καραπαπάς χωρίς ο ίδιος να το επιβεβαιώνει ακόμη.

Οι εκτιμήσεις που γίνονται συγκλίνουν ότι η νέα αναστάτωση στο συνδυασμό προκλήθηκε και πάλι από τον πρώην δήμαρχο Νίκο Καραπάνο. Δεν είναι κρυφό πως τελευταία προσπαθεί να επανέλθει στα κοινά και η πληθωρική του παρουσία προκαλεί συνεχώς ανακατώματα. Ο πρώην δήμαρχος είναι μετρ του παρασκηνίου και ίσως αυτό ενόχλησε τον επικεφαλής του συνδυασμού. 

Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν και άλλες εξελίξεις στο συνδυασμό ο οποίος βαίνει προς διάλυση καθώς έχει χάσει πλέον πολλούς δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι δεν είναι τυχαίοι στην αυτοδιοίκηση (Δαουτίδης, Καρβέλης, Κότσαλος, Μπαλαμπάνης κ.λπ.). 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *