Κατηγορίες

Σωματείο Εργαζομένων Ι.Π. Μεσολογγίου: «Ένα ακόμη περιστατικό βίαιης και λεκτικής επίθεσης εναντίον υπαλλήλων»

Δυστυχώς, ένα ακόμη περιστατικό βίαιης λεκτικής επίθεσης με προπηλακισμούς εναντίον υπαλλήλων του Δήμου και συγκεκριμένα υπαλλήλων της υπηρεσίας ΠΡΟΝΟΙΑΣ Μεσολογγίου, συνέβη πριν λίγες ημέρες.

Μάλιστα η επίθεση προήλθε πάλι από την γνωστή ειδική ομάδα συμπολιτών μας. Ενάντια σε μια υπηρεσία η οποία εξυπηρετεί εκατοντάδες πολίτες καθημερινά, υπερβάλλοντας εαυτόν.

Αυτή την φορά κατατέθηκε επιτέλους και η ανάλογη μήνυση από την πλευρά του Δήμου, ελπίζουμε να έχει και συνέχεια καθώς μέχρι τώρα τέτοιου είδους συμπεριφορές είχαν τουλάχιστον την ανοχή των ιθυνόντων.

Φυσικά και σε αυτό το περιστατικό προφανώς η επίθεση ήταν πρόσχημα για να «φοβηθούν» οι συνάδελφοι να λειτουργήσουν εκτός νομιμότητας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοιου είδους περιστατικά από την συγκεκριμένη ομάδα πολιτών. Συνάδελφος πριν καιρό χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες μετά από προπηλακισμό του.

Συχνά δυστυχώς, υπηρεσίες όπως τα ΚΕΠ, η Οικονομική υπηρεσία, η Πρόνοια, η υπηρεσία Καθαριότητας γίνονται αποδέκτες προπηλακισμών.

Συχνά καλείται η αστυνομία να επιβάλει την τάξη.

Πρέπει επιτέλους να παρθούν μέτρα.

Απευθυνόμαστε σε όλους και ζητούμε επιτέλους όπως απομονώσετε και καταδικάσετε τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Ειδικότερα απευθυνόμαστε προς την αιρετή διοίκηση του Δήμου και ζητούμε – απαιτούμε, για μία ακόμη φορά, αντί να αντιπαλεύεται τους εργαζομένους, να φροντίσει να ενημερώσει τους πολίτες για τις υποχρεώσεις τους και κυρίως τις ειδικές ομάδες συμπολιτών μας, και να σταματήσει η όποια κατά καιρούς «ειδικής» μεταχείρισης τυγχάνουν και να πάρει μέτρα για την προστασία των εργαζομένων επιτέλους.

Φτάνει !

Το Διοικητικό Συμβούλιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *