Κατηγορίες

Δράση ενημέρωσης σε οικισμούς – καταυλισμούς Ρομά για εγγραφές στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2022-2023

Στα πλαίσια της ενημέρωσης της κοινότητας των Ρομά για «Εγγραφές μαθητών στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2022-2023» το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού με τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας – Παράρτημα Ρομά πραγματοποίησαν από την Τρίτη 08 Μαρτίου 2022 μέχρι και την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 ενημέρωση πόρτα – πόρτα σε όλους τους οικισμούς – καταυλισμούς του Δήμου Ι. Π. Μεσολογγίου.

Η δράση περιελάβανε την ενημέρωση των γονέων των νηπίων και προνηπίων για τις ημερομηνίες εγγραφής τους στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, καθώς και των απαιτούμενων δικαιολογητικών που χρειάζονται για το σχολικό έτος 2022-2023.

Με την καθοδήγησή τους και όπου κρίθηκε αναγκαίο τονίστηκαν σε όλους τα οφέλη της προσχολικής εκπαίδευσης και παράλληλα έγινε και ο έλεγχος των ατομικών βιβλιαρίων υγείας των παιδιών.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στους οικισμούς – καταυλισμούς της Δημοτικής Ενότητας Αιτωλικού (Γήπεδο Αιτωλικού – Κ.Λάσκαρη – Κέντρο Υγείας, Β3 Αντλιοστάσιο – Μέσα Πηγάδι, Σταθμός – Άγιος Ιωάννης – Αγγινάρα, Μπούζα), της Δημοτικής Ενότητας Οινιαδών (Μαγούλα Νεοχωρίου) και της Δημοτικής Ενότητας Μεσολογγίου (Ταμπακαριά- Άγιος Παύλος, Σκιάδι – Αλμυράκι, Καταυλισμοί: Μάνας, Αγίου Δημητρίου, Αγριλιάς, Αγίου Θωμά, Τοπικού διαμερίσματος Αγίου Γεωργίου – Koκορεικα, Κέντρο της πόλης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *