Κατηγορίες

Ερωτήσεις για Τουρλίδα και Ναυπάκτου – Παπαδιαμαντοπούλου στο Δ.Σ από τον Σ. Διαμαντόπουλο

Για δύο μεγάλα έργα που είναι ενταγμένα στην Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση Μεσολογγίου κατέθεσε ερωτήσεις ο Σπύρος Διαμαντόπουλος στο δημοτικό συμβούλιο. Αναλυτικά:

  • κ. Δήμαρχε, ιδιαίτερη ικανοποίηση λάβαμε διαβάζοντας την ψήφιση του έργου ανακατασκευής της παραλίας Τουρλίδας με προϋπολογισμό 250.000 περίπου. Έργο αναγκαίο αφού η καταστροφή σε όλη την παραλία είναι εμφανής. Όμως για την ίδια περιοχή παρέμβασης το 2019 είχαμε πάρει το «πράσινο φως» για την κατασκευή έργου από τη διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας με εκτίμηση προϋπολογισμού τότε 1,5εκ € περίπου, έργο που θα κούμπωνε με το έργο της ανάπλασης του δρόμου της τουρλίδας. Να υποθέσουμε ότι κατόπιν της επικείμενης δημοπράτησης με ιδία κεφάλαια του Δήμου δεν υπήρξε από πλευράς μας η κατάθεση της προαπαιτούμενης μελέτης που μας είχε ζητηθεί ή ήταν μια υπόσχεση της διαχειριστικής που δεν τηρήθηκε; Γιατί η σύγκριση του 1,5εκ€ τις 250.000€ είναι χαοτική και κυρίως του πλήθους των εργασιών που μπορούν να γίνουν.
  • Επανέρχομαι καταθέτοντας την αγωνία μου για το έργο της εισόδου της πόλης μας και συγκεκριμένα για τις οδούς Ναυπάκτου – Παπαδιαμαντοπούλου. Έργο ενταγμένο στην Ο.Χ.Ε. Μπορείτε να μας ενημερώσετε που βρίσκεται η σχετική δημοπράτηση μιας και ο χρόνος κυλά εναντίον μας; Επίσης ενημερώστε μας αν στο εν λόγω έργο συμπεριλαμβάνεται και ο κόμβος του ΚΤΕΟ που πρόσφατα θρηνήσαμε ένα ακόμη θύμα και ο οποίος λούζεται στο σκοτάδι.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *