Κατηγορίες

Επίσημα κατά της “Συναυλίας Ειρήνης” η ΝΔ με τακτικές ακραίας πόλωσης

Φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, ακροδεξιοί, στρατιές τρολ στα social media, αλλά και ο ίδιος ο γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, επιτέθηκαν στη Συναυλία Ειρήνης, αλλά και στους σπουδαίους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν, την Τρίτη, 20/03, στα Προπύλαια.

Σήμερα, η χυδαιότητα έφτασε μέχρι στο σημείο ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ και το ίδιο το κόμμα, να βγάλουν ανακοινώσεις και αναρτήσεις, με σπέκουλες, προσπαθώντας να διαμορφώσουν εμφυλιακό κλίμα και προκαλώντας την ίδια την ελληνική κοινωνία, που ήδη δέχεται την αφόρητη πίεση της οικονομικής και ψυχολογικής κατάρρευσης. 

Νωρίτερα, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, με αναδημοσίευση της ομάδας προπαγάνδας της ΝΔ στα social media (την περιβόητη “Ομάδα Αλήθειας”) αφήνει αίχμές πως στη διοργανώτρια αρχή της συναυλίας εμπλέκεται η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ φωτίου.

«Κα Φωτίου, το ότι το τηλέφωνο της ΜΚΟ που οργανώνει την #Συναυλία_Ειρήνης δίχως καμία αναφορά σε ρωσική εισβολή, ταυτίζεται με το δικό σας, είναι κάποια σατανική σύμπτωση, ή είστε εσείς πίσω από την εν λόγω ΜΚΟ και την εν λόγω συναυλία;», έγραψε στο Twitter, βρίσκοντας αφορμή να επιτεθεί στη Συναυλία Ειρήνης.

«Σε σύγχυση για μια ακόμα φορά η ΝΔ επιτίθεται στη Συναυλία για την Ειρήνη και κατά της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29/3 στα Προπύλαια με πλήθος καλλιτεχνών. Με εγκαλεί δε προσωπικά ότι διέθεσα τηλεφωνική μου γραμμή στην «Αλληλεγγύη για Όλους». Πληροφορούμε λοιπόν τη ΝΔ ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαθέτουν μέρος του μισθού τους και τις τηλεφωνικές τους γραμμές για να ενισχύσουν δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης. Είμαστε περήφανοι για αυτό. Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά από τη ΝΔ. Κι αυτό δεν περιμένουμε να το καταλάβει», απάντησε η πρώην Αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

Πηγή: 2020mag.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *