Κατηγορίες

Ιδρύει κόμμα ο Μπογδάνος και το όνομα αυτού «Εθνική Συμφωνία»

Ήταν 5 Οκτωβρίου του 2021 όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

Ο Κ. Μπογδάνος προχωρά στο επόμενο πολιτικό του βήμα με τη δημιουργία πολιτικής κίνησης που μπορεί να εξελιχθεί σε κόμμα ή να λειτουργήσει ως όχημα συνεργασίας με άλλο κόμμα στο χώρο συντηρητικού φιλελευθερισμού, όπως αναφέρει και ο ίδιος. Η ανακοίνωση της κίνησης, θα γίνει στις 5 Απριλίου και το όνομά της, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αναμένεται να είναι “Εθνική Συμφωνία”. Η όλη εκδήλωση θα γίνει στις 6 το απόγευμα εκείνης της μέρας στο ξενοδοχείο “Στράτος Βασιλικός” στην οδό Μιχαλακοπούλου.

Το προσκλητήριο απευθύνεται, μεταξύ άλλων, και στον Θάνος Τζήμερο και τον Φαήλο Κρανιδιώτη, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν το παρών στο κεντρικό ξενοδοχείο που θα γίνει η παρουσίαση, μιας και οι τρεις φαίνεται να έχουν στα σπάργανα εκλογική συνεργασία. Προσκεκλημένα πάντως θα είναι στελέχη που προέρχονταν από τη ΝΔ και πλέον είναι εκτός, ακόμα και παλιοί «καραμανλικοί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *