Κατηγορίες

Επιτροπή Αγώνα: Μόνο λόγια από τους αρμόδιους – Η υπομονή εξαντλείται – Πρόσκληση

Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερις μήνες από την ημερομηνία κατάρρευσης των γεφυρών του Ευήνου, που δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στους κατοίκους των Κοινοτήτων Γαλατά, Περιθωρίου και Ευηνοχωρίου.

Παρά τις σχετικές ανακοινώσεις και δεσμεύσεις των αρμοδίων, δεν έχει ξεκινήσει κανένα από τα έργα που θα δώσουν άμεση και προσωρινή λύση και θα συμβάλλουν στην αποκατάσταση της επικοινωνίας μεταξύ των κατοίκων των παρευήνιων Κοινοτήτων. Απεναντίας, υπάρχει μια ανησυχητική στασιμότητα.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με φήμες που φτάνουν στ’ αυτιά μας για μεγάλες καθυστερήσεις στα ανακοινωθέντα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης των έργων της κατασκευής και επισκευής των δυο γεφυρών, μας προβληματίζουν και μας ανησυχούν ιδιαίτερα. Η υπομονή μας εξαντλείται.

Για τους λόγους αυτούς, καλούνται τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Αγώνα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε στους κατοίκους των Κοινοτήτων Γαλατά, Περιθωρίου και Ευηνοχωρίου η κατάρρευση των γεφυρών του Ευήνου, σε σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 03 Απριλίου 2022 και ώρα 18:00΄ στην πλατεία της Κοινότητας Γαλατά, με θέματα την ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις, την ανταλλαγή απόψεων και τον προγραμματισμό των περαιτέρω ενεργειών.

Στην εν λόγω σύσκεψη καλούνται να παρευρεθούν και οι Δήμαρχοι των Δήμων Ναυπακτίας και Μεσολογγίου κ.κ. Γκίζας και Λύρος αντίστοιχα, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Μαυρομάτης.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Παρακαλούνται οι κάτοικοι να βρίσκονται σε εγρήγορση και αγωνιστική ετοιμότητα.

Γαλατάς, 31 Μαρτίου 2022

Για τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα

Ο συντάκτης της ανακοίνωσης

Κώστας Σακαρέλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *