Κατηγορίες

Σήμερα η μεγάλη συναυλία Ανδρεάτου, Πέτα, Χαλκιά μπροστά από το Ξενοκράτειο

Ημέρες ανάτασης ζει και πάλι η Ιερή Πόλη Μεσολογγίου με αφορμή τις Εορτές Εξόδου που μετά από δυο χρόνια επέστρεψαν στην πόλη μας.

Η αποδοχή και η προσέλευση είναι μέχρι στιγμής πολύ μεγάλη, απότοκος του καλού σχεδιασμού, του ενδιαφέροντος που προσελκύουν, αλλά και της διάθεσης του κόσμου να ζήσει ξανά αυτό το μοναδικό συναίσθημα που αντλείται από την Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων.

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και το Πνευματικό του Κέντρο έχουν προγραμματίσει για αύριο Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 άλλη μια μεγάλη μουσική εκδήλωση με θέμα την… «λευτεριά».

Τρεις σπουδαίοι τραγουδοποιοί θα βρεθούν στην πόλη και θα τραγουδήσουν γι’ αυτήν μπροστά από το εμβληματικό κτίριο του Αρχαιολογικού Μουσείου.

Η Συναυλία που έχει προγραμματιστεί έχει τίτλο «Τραγουδώντας την Άνοιξη της Λευτεριάς» και θα συμμετάσχουν οι Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ελένη Πέτα και Λάκης Χαλκιάς.

Θα συμμετάσχει η χορωδία του Πνευματικού Κέντρου, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Σπύρου Χολέβα. Την αφήγηση θα κάνει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος.

Προηγουμένως όμως στις 19.00 το απόγευμα το Μεσολόγγι με κάθε τιμή θα συμμετάσχει στην Ημέρα Μνήμης του Αρχηγού της Φρουράς των Ελεύθερων Πολιορκημένων Αθανάσιου Ραζή-κότσικα με το καθιερωμένο τελετουργικό που ξεκινά από την «Διέξοδο» και καταλήγει στον Κήπο των Ηρώων.

Ώρα έναρξης 20:30.

Η σημερινή μέρα αυτή είναι μια μεγάλη μέρα για τον τόπο και τον Δήμο μας και σας καλούμε να λάβετε μέρος και να γίνετε κοινωνοί αυτής της μοναδικής Μεσολογγίτικης ατμόσφαιρας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *