Κατηγορίες

Γ. Βαρεμένος: Μαραθώνιος για κλίνη ΜΕΘ – Το δράμα του 16χρονου παιδιού από τον Γαλατά

Μετά την συγκλονιστική είδηση ότι τραυματίστηκε σοβαρά ένας 16χρονος στον Γαλατά Ναυπακτίας μετά από σύγκρουση του δικύκλου του με άγριο άλογο, τώρα η οικογένεια του ψάχνει απεγνωσμένα για ΜΕΘ.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος αναφέρει πως ο ανήλικος μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Πάτρας αλλά ακόμη δεν βρέθηκε κλίνη ΜΕΘ.

Για το λόγο αυτό ο νεαρός διακομίζεται στα Ιωάννινα και ειδικότερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου έχει βρεθεί διαθέσιμη κλίνη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η δήλωση του Γιώργου Βαρεμένου:

Δεκαεξάχρονο παιδί, οδηγώντας το μηχανάκι του στην ευρύτερη περιοχή του Γαλατά, έπεσε πάνω σε άλογα με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας. Τα άλογα αυτά είναι αδέσποτα, αλλά πιο αδέσποτη αποδεικνύεται η τύχη και το δράμα των κατοίκων της περιοχής Μεγάλη Πέμπτη.

Ένας ολονύκτιος μαραθώνιος ξεκίνησε για να βρεθεί κλίνη ΜΕΘ, καθότι στα νοσοκομεία της πόλης υπήρχε πληρότητα 100%. Συγγενείς και φίλοι κίνησαν γή και ουρανό και, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες ανθρώπων στον χώρο της υγείας, ξημέρωσε Μεγάλη Παρασκευή και οι προσπάθειες αυτές -μέχρι που γράφονταν αυτές οι γραμμές- δεν είχαν καρποφορήσει.

Είναι απίστευτο δράμα να περιμένεις να πεθάνει κάποιος για να βρεθεί κλίνη ΜΕΘ για ένα 16χρονο παιδί. Η κραυγή απόγνωσης των συγγενών: Θεέ μου, γιατί μας εγκατέλειψες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *