Κατηγορίες

Αρνητικές αντιδράσεις προκάλεσε η παρουσία του πρωθυπουργικού ζεύγους στον Επιτάφιο στα Χανιά (βίντεο- φωτό)

Αίσθηση έχει προκαλέσει η παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρέβας για την εμφάνιση τους το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στα Χανιά όπου και βρέθηκαν για την περιφορά του Επιταφίου.

Η ενδυματολογική προτίμηση αφενός της συζύγου του πρωθυπουργού, η οποία εμφανίστηκε με παντελόνι σαλβάρι, αθλητικά και δερμάτινο πανωφόρι, προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια, θεωρώντας ασέβεια και απρέπεια την ροκ διάθεση της μια τέτοια μέρα κατάνυξης και πένθους. Να υπενθυμίσουμε ότι κατά τα άλλα η σύζυγος του πρωθυπουργού έχει εισπράξει τον τίτλο της “υπερκομψης” από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κατά καιρούς αλλά ελάχιστες φορές έχει επιβεβαιώσει τον τίτλο αυτό αφού σε ουκ ολίγες περιπτώσεις έχει παρουσιαστεί με αμφιλεγόμενη εμφάνιση που έχει διχάσει.

Από την άλλη, ο φακός έπιασε τον ίδιο τον πρωθυπουργό κατά την διάρκεια της λειτουργίας εντός της εκκλησίας να σταυρώνει τα πόδια και να γέρνει βαριεστημενα το σώμα του ακουμπώντας πλάγια στο στασίδι, δείχνοντας έντονα δυσφορία και έλλειψης συνειδητότητας για τον χώρο, τον χρόνο και τον λόγο που βρισκόταν στο σημείο.

Αυτά φυσικά ο φακός δεν γινόταν να μην τα απαθανατίσει αλλά και να μην σχολιαστούν στα social media με πολύ χιούμορ ή και θυμό από τους θεοσεβούμενους…

Δείτε το βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *