Κατηγορίες

Άδωνις για Στάσση: Έκανε πολύ μεγάλο καλό στον ελληνικό λαό – Τον βρίζουν γιατί χτίζει ένα σπίτι με δικά του λεφτά (Video)

Σύμφωνα με τον Υπουργό Ανάπτυξης ο ελληνικός λαός πρέπει να νιώθει ευγνωμοσύνη απέναντι στον Γ. Στάσση που μένει στη χώρα μας και σώζει την ΔΕΗ.  


Ότι ο ελληνικός λαός είναι πολύ τυχερός που έχει για πρόεδρο της ΔΕΗ τον Γιώργο Στάσση (ναι, αυτόν που λαμβάνει 360.000 ευρώ από τη ΔΕΗ, χτίζει βίλα 759 τμ στη Τζια κι αποφάσισε να μοιράσει 16 εκατ. ευρώ στον εαυτό του και στα άλλα golden boys της δημόσιας επιχείρησης), μας είπε σήμερα ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Ενώ οι πολίτες έχουν φτάσει σε πλήρες αδιέξοδο αδυνατώντας να πληρώσουν τους παραφουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ και βλέπει την διοίκηση της ΔΕΗ να μοιράζει bonus εκατομμυρίων και να χτίζει υπερπολυτελείς βίλες, ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ΣΚΑΪ δήλωσε σήμερα ότι ο Πρόεδρος της ΔΕΗ, Γ. Στάσσης «έκανε πολύ μεγάλο καλό στον ελληνικό λαό γιατί έκανε την ΔΕΗ ξανά ισχυρό παίκτη».

Όμως, δεν έμεινε μόνο σ’ αυτό. Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι υψηλές αμοιβές του Προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΗ και το γεγονός ότι ο ίδιος κτίζει δύο υπερπολυτελείς κατοικίες 759,15 τμ, σε οικόπεδο έκτασης 8.500 τμ, στην Τζιά, ο Άδ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι τον άνθρωπο αυτό «που θα μπορούσε να ζει στο εξωτερικό και να βγάζει λεφτά τον βρίζουν όλη μέρα γιατί χτίζει ένα σπίτι με τα δικά του τα λεφτά».

«Επιλέγει ο Μητσοτάκης και φέρνει έναν Έλληνα από το εξωτερικό,  οποίος δέχεται να έρθει με κάτω απ’ τα μισά λεφτά που έπαιρνε. Και λέει “ντάξει, για την Ελλάδα, γιατί είναι κίνδυνος να πέσει η ΔΕΗ, θα πάω να δουλέψω και τις γνώσεις που έχω να τις πάω στη ΔΕΗ”.

Ο κόσμος να ξέρει ότι ο κ. Στάσσης στον ελληνικό λαό έκανε πολύ μεγάλο καλό. Γιατί του έκανε πολύ μεγάλο καλό; Γιατί συνέβαλε στο να σωθεί μία εταιρεία εξαιρετικά κρίσιμη για την ελληνική κοινωνία, την έκανε ξανά ισχυρό παίκτη, αύξησε την αξία της δημόσιας περιουσίας διότι σήμερα το μερίδιο που έχει το δημόσιο στη ΔΕΗ αξίζει υπερπολλαπλάσια λεφτά απ’ όσο άξιζε το αντίστοιχο μερίδιο επί ΣΥΡΙΖΑ, κι αυτόν τον άνθρωπο που θα μπορούσε να ζει στο εξωτερικό και να βγάζει λεφτά στο εξωτερικό, τον βρίζουν όλη μέρα γιατί χτίζει ένα σπίτι με τα δικά του τα λεφτά. Ε…»

Σύμφωνα με τον Υπουργό Ανάπτυξης δηλαδή, ο ελληνικός λαός πρέπει να νιώθει ευγνωμοσύνη απέναντι στον σωτήρα Γ. Στάσση που μένει στη χώρα μας και σώζει την ΔΕΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *