Κατηγορίες

Μετά από 5 χρόνια «τρώει» πρόστιμο ο RealFM για λεγόμενα του Πέτρου Κωστόπουλου κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο επέβαλλε πρόστιμο ύψους 5 χιλιάδων ευρώ στον ραδιοσταθμό, για εκπομπές του πρώην μεγαλοεκδότη που έγιναν στις 31/01 και 01/02 του 2017, έπειτα από σχετική καταγγελία που υπεβλήθη στις 02/02 του ιδίου έτους.

Όπως αναφέρει το e-tetradio, oι επίμαχες φράσεις του Πέτρου Κωστόπουλου, που σύμφωνα με το ΕΣΡ οδήγησαν στο πρόστιμο, αφορούσαν κυρίως στελέχη της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τον Γιάνη Βαρουφάκη, τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Λούκα Μιλιβόγεβιτς και άλλους. Ενδεικτικά:

– «Η μαϊμού που ανέβασαν οι Ρώσοι παλιά τη Λάικα, ποιος θα την κάνει; Ποιος κάνει τη μαϊμού; Μαϊμού είναι ο Καρανίκας».

– «Εκείνος που είναι καυλωμένος, συγγνώμη, εκείνος που είναι καυλωμένος με τις στολές των αστροναυτών κι έχει πάθει από το πρωί ταράκουλο, ποιος παθαίνει με στολές; Ποιος είναι στρατόκαυλος; Ένας είναι, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, ο κ. Καμμένος…».

– «Θα βλέπουν τον Τσίπρα και τον Παππά οι εξωγήινοι και θα την κάνουν τρέχοντας, θα μας γαμήσουν, θα μας τα πάρουν όλα…».

– «Όχι μαϊμού iPhone έτσι; Όχι διαστημικά του Παππά, αυτές τις παπαριές…».

– «Πήγε ο εξωγήινος στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, λέει στον Καμμένο «κοίτα, Πάνο» κι ο Πάνος κοιτάει επάνω στο ταβάνι, ο εξωγήινος του λέει «είσαι πολύ μαλάκας, χαλάει η συμφωνία»».

– «Ο Μιλιβόγιεβιτς πήρε 16 εκατομμύρια το χρόνο κι εσύ πήρες από τα τρία το μακρύτερο».

– «Σώπα ρε Βαρουφάκη, το μαλάκα, για μένα λέω, δεν απευθύνεται σε σας, χαχόλοι, ουφατζήδες που ψηφίσατε ούφο για να πάτε με Enterprise επάνω…».

– «Το να λες ότι πρέπει να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας με υψηλούς μισθούς πρέπει να είσαι πολύ μακάκας…».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *