Κατηγορίες

Επίθεση Άδωνι σε φούρναρη για την ακρίβεια: «Δε σας πνίγει κανένα δίκιο»

«Αυτή η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν σας έχει στηρίξει, που φωνάζετε τόση ώρα;» είπε σε υψηλό τόνο ο υπουργός Ανάπτυξης σε φούρναρο που εξηγούσε την απελπιστική κατάσταση που ζούμε.

Επίθεση σε έναν απελπισμένο αρτοποιό εξαπέλυσε από τον ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης, ο υπουργός Ανάπτυξης  Άδωνις Γεωργιάδης για τις αυξήσεις στο ψωμί. Ο αρτοποιός Μιχάλης Σέκας κατήγγειλε πως η τιμή του ψωμιού πήγε στο 1 ευρώ από 0,80 λεπτά και θα έπρεπε σύμφωνα με την έκρηξη στην τιμή του αλευριού να πάει στο 1,30 αλλά αυτό δεν είναι εφικτό καθώς «ο κόσμος δεν θα μπορεί να αγοράσει ψωμί και θα κλείσω».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, που θέλησε να κάνει τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή, έριξε και πάλι τις ευθύνες για την εκτόξευση των τιμών στη διεθνή αγορά και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση στηρίζει και τους φούρνους με την επιδότηση του ρεύματος.

Στην πρόταση των αρτοποιών να επιδοτηθούν οι εισαγωγείς για να φτάνει φθηνότερη η πρώτη ύλη σε αυτούς, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Να τους δώσουμε λεφτά δηλαδή; να επιδοτήσουμε το ρεύμα, το σιτάρι και πόσα ακόμα αγαθά ακόμα. Αντιλαμβάνεστε ότι για να γίνει αυτό χρειάζονται άπειρα χρήματα; Έχουμε άπειρα χρήματα;». Για να συνεχίσει σε υψηλότερο τόνο: «Εσάς αυτή η κυβέρνηση δεν σας έχει στηρίξει; Αυτή η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν σας έχει στηρίξει, που φωνάζετε τόση ώρα;».

«Φωνάζω; Φωνάζω γιατί με πνίγει το δίκιο μου» λέει ο αρτοποιός με τον υπουργό να του απαντά: «Δεν σας πνίγει κανένα δίκιο. Είπατε ότι δεν κάνουμε ελέγχους στους μεγάλους… Αυτό είναι μεγάλο ψέμα. Άρα δε σας πνίγει κανένα δίκιο και σας έχουμε στηρίξει, η ομοσπονδία τέσσερις φορές. Εδώ έχουμε πόλεμο…».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *