Κατηγορίες

Τι να εξυπηρετεί άραγε η Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου;

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κοτσόργιος σχετικά με το έργο αποκατάστασης στην περιοχή της Τουρλίδας.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Με την σχετικη εγκυκλειο 102 ( η οποια εχει κηρυχθει αντισυνταγματικη από το Σ.Τ.Ε ) μπορει η οικονομικη επιτροπη να αποφασιζει , όπως μπορει να αποφασιζει ακομα και με μειοψηφια στο Δ.Σ ο δημαρχος

Αγαπητοι συνδημοτες με την υπ αριθ αποφαση 159/2022 της οικονομικης επιτροπης <<φανηκε>> για μια ακομα φορα αυτό που προεκλογικα διατυμπανιζε για αγωνα εναντια στην διαπλοκη ο σημερινος δηθεν <<δημαρχος >> .

Η αποφαση αυτή αφορα το εργο της αποκαταστασης της πλαζ της τουρλιδας από τις ζημιες που υπεστει από τα <<καιρικα φαινομενα >>.

Στην συνεδριαση της επιτροπης αυτης αφου εγκριθηκε ομοφωνα το <<κατεπειγον >> του χαρακτηρα της συνεδριασης αποφασισαν ομοφωνα ( μονο η παραταξη του δημαρχου ) ο δημος να προσκαλεσει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους κατωθι οικονομικους φορεις να υποβαλλουν προσφορα .

Οι οικονομικοι φορεις αυτοι είναι : 1) Μακρυπουλιας Μιχ Ε.Δ.Ε 2) Ραμος Ιωαννης Ε.Δ.Ε 3) Στρατος Βασιλειος Ε.Δ.Ε .

Ο πρωτος είναι από την πολη του Αγρινιου και οι αλλοι δυο από την πολη της Ναυπακτου ( το αναφερω απλα γιατι ο δημος Μεσολογγιου δεν εχει εργολαβους αλλα ουτε και πολιτικους μηχανικους γιας το εργο ).

Η ΑΝΑΘΕΣΗ του εργου λεει η αποφαση θα γινει με διαπραγματευση χωρις προυγουμενη δημοσιοποιηση ΛΟΓΩ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΩΦΕΙΛΟΜΕΝΗΣ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ( πιθανον επικειται βομβαρδισμος από τον Πουτιν και θελει ο δημαρχος να προλαβει να φτιαξει το εργο )

Η εκτιμομενη αξια του εργου είναι 274.962 ευρω ( τετοια υπευθυνοτητα δεν ματαχω δει , υπολογισαν ακομα και τα 2 ευρω στν προυπολογισμο του εργου )

Καποια στιγμη κυριε Λυρεεεε πρεπει να μαθεται να δινεται απαντησεις για πραγματα που χρειαζονται .

Πρεπει να πειτε δημοσια

1) για ποιο λογο επιλεξατε τους συγκεκριμενους οικονομικους φορεις .

2) Γιατι δεν αναφερεται στην αποφαση ποιες είναι οι εταιριες τους .

3) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ οικονομικους φορεις ( μηπως δεν υπαρχουν η υπαρχει κατι που κρυβεται από πισω ??????????????? )

4) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ?????

Εννοώ αυτην που εσυ σαν <<πολιτικος μηχανικος >> εκτιμας και όχι αυτην που αναφερεται στην αποφαση και η οποια ξερουμε πως καθοριζεται .

Αγαπητοι συνδημοτες η Τουρλιδα είναι κοντα περαστε και βολτα . κοιταχτε αυτό που θα φτιαξουν και ρωτηστε τον εαυτο σας αν αυτό αξιζει 274.962 ευρω και σκεφτειται μηπως μας εχουν για κοροιδα .

Μεχρι που θα φτασει η καταντια σε αυτόν τον δημο ???

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ …………………….

Κοτσοργιος Δημητριος

Δημοτικος Συμβουλος

ΦΟΡΟΥΜ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΔΗΜΟΥ Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *