Κατηγορίες

Ο Βερελής υποψήφιος με την ΝΔ στις επόμενες εκλογές – Ποντίκι που δεν βρίσκει τυρί στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κι αυτός;

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίας της εφημερίδας “Συνείδηση”, μια σημαντική πολιτική κίνηση σε επίπεδο Αιτωλοακαρνανίας είναι ήδη γεγονός, καθώς φέρεται να έκλεισε η συμμετοχή του Χρίστου Βερελή στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Βερελής, για χρόνια υπουργός αλλά και εκφραστής του “εκσυγχρονιστικού” ΠΑΣΟΚ, έχει υπάρξει από τα πιο προβεβλημένα πολιτικά στελέχη της περιοχής, τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο.

Παρότι και πέρυσι είχε ακουστεί κάτι ανάλογο, περισσότερο σε επίπεδο φημολογίας τότε, πρόκειται για μια κίνηση που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση στα πολιτικά πράγματα της Αιτωλοακαρνανίας και λόγω του ειδικού βάρους του κ. Βερελή αλλά και των εσωκομματικών σχέσεων μέσα στην ΝΔ.

Αυτό που λέμε “κεντρώος χώρος” συνεχίζει να αναδιατάσσεται…

Σχόλιο DuDuCa: Ο κ. Κακλαμάνης προ ημερών στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είπε τα εξής: «Τα ποντίκια φεύγουν από το καράβι όταν τελειώνει το τυρί» εννοώντας όσους έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και βρήκαν στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ. Ισχύει το ίδιο και για τους εκσυγχρονιστές που “το σκάνε” προς ΝΔ μεριά ή αυτό είναι ευλογημένο;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *