Κατηγορίες

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Ιουνίου από το Συμβούλιο Κοινότητας Μεσολογγίου

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου, που θα γίνει την 3η Ιουνίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Πινακοθήκης στην Κεντρική Πλατεία Μεσολογγίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

1. Ενημέρωση για τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης του ερευνητικού προγράμματος “Δημιουργική Συμμετοχή στα Κοινά” {Έρευνα πεδίου στην Κοινότητα Μεσολογγίου για τον ρόλο και τις δυνατότητες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην υποστήριξη των μαθητών για μια πιο δημιουργική συμμετοχή στα κοινά – Οι ανάγκες των εκπαιδευτικών}.

2. Γνωμοδότηση για αίτημα αφαίρεσης δέντρων (υπ’αριθμ. 24592/13-05-2022).

3. Εισήγηση για την ονομασία ή μετονομασία οδών, πλατειών ή συνοικιών εντός της Κοινότητας Μεσολογγίου με βάση την διαπίστωση ανάγκης προς τούτο από το Δημοτικό Συμβούλιο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου με την υπ’αριθμ. 56/2022 απόφαση του.

Το Συμβούλιο Κοινότητας Μεσολογγίου θα συνεδριάσει ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ τηρώντας το νομοθετικό πλαίσιο που καθορίζει τα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού. Η συνεδρίαση θα μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου στον παρακάτω σύνδεσμο: (Meeting ID: 878 0463 7673, Passcode: 057283).

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την 6η Ιουνίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.30 στον ίδιο τόπο.

Για περαιτέρω πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6978539302 ή στο [email protected]

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΟΛΓΑ ΔΑΣΚΑΛΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *