Κατηγορίες

Ανακοίνωση για το τρίτο θέμα της συνεδρίασης της Κοινότητας Μεσολογγίου της 3ης Ιουνίου 2022

Ενημερώνουμε ότι για το τρίτο θέμα της συνεδρίασης της Παρασκευής με θέμα: “Εισήγηση για την ονομασία ή μετονομασία οδών, πλατειών ή συνοικιών εντός της Κοινότητας Μεσολογγίου με βάση την διαπίστωση ανάγκης προς τούτο από το Δημοτικό Συμβούλιο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου με την υπ’ αριθμ. 56/2022 απόφαση του”

λάβαμε εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου (Απόφαση 56/2022: https://bit.ly/3PMWh70) την διαπίστωση για ονοματοδοσία ή μετονομασία των παρακάτω οδών. Δείτε σε αυτό το αρχείο τις οδούς για τις οποίες διαπιστώθηκε η ανάγκη ονοματοδοσίας: https://drive.google.com/…/1yroojsHuFNr5CCS8…/view…

Μαζί με την διαπίστωση της ανάγκης λάβαμε και τις προτάσεις της Επιτροπής Ονοματοδοσίας που συστάθηκε με την υπ’αριθμ. 86/2021 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (δείτε εδώ: https://drive.google.com/…/1i_3fGUAI1PsRP…/view…).

Επειδή, αν και το έχουμε αιτηθεί από 9 Μαρτίου 2022, δεν μας έχει δοθεί το υλικό των προτάσεων που έκαναν οι συμπολίτες μας και φορείς της πόλης στο πλαίσιο της δημόσιας ανακοίνωσης/διαβούλευσης που είχε γίνει το προηγούμενο έτος.

Επειδή επιθυμούμε να έχουμε μια σφαιρική εικόνα των προτάσεων που τέθηκαν στη δημόσια διαβούλευση σε συνάρτηση με την γνωμοδότηση της Επιτροπής Ονοματοδοσίας του Δήμου μας, ώστε να καταλήξουμε στην εισήγησή μας.

Παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε να μας προωθήσετε τα όσα είχατε προτείνει μέχρι την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 στο [email protected]

Το Συμβούλιο Κοινότητας Μεσολογγίου θα συνεδριάσει ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ τηρώντας το νομοθετικό πλαίσιο που καθορίζει τα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού. Η συνεδρίαση θα μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3a6Ngp0 (Meeting ID: 878 0463 7673, Passcode: 057283).

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την 6η Ιουνίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.30 στον ίδιο τόπο.

Για περαιτέρω πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6978539302 ή στο [email protected]

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΟΛΓΑ ΔΑΣΚΑΛΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *