Κατηγορίες

Συντονισμένη επίθεση και απειλές θανάτου δέχεται ο διασώστης Ιάσονας Αποστολόπουλος

Συντονισμένη επίθεση από στελέχη της ΝΔ και φιλικούς της δημοσιογράφους δέχεται ο διασώστης Ιάσωνας Αποστολόπουλος, μετά τη στοχοποίησή του από την «Ομάδα Αλήθειας», ενώ τρολ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλούν ανοιχτά σε δολοφονία του.

«Αυτό που κρατάμε από τον Ιάσονα είναι πως οι παράνομοι μετανάστες φτάνουν μόνοι τους στα νησιά και από δίπλα τον Κούλογλου να τον ακούει με μεγάλη προσοχή. Ο Ιάσονας Αποστολόπουλος κατηγορεί το ελληνικό Λιμενικό Σώμα για εγκλήματα κατά των παράνομων μεταναστών στο Ευρωκοινοβούλιο σε ειδική εκδήλωση, με πρωτοβουλία του Στέλιου Κούλογλου» γράφει σε ανάρτησή της η γαλάζια, ξεκάθαρα υποστηρικτική προς τη ΝΔ, ομάδα του facebook «Ομάδα Αλήθειας». Δημοσιεύοντας ένα απόσπασμα δύο περίπου λεπτών από την ομιλία του διασώστη στο Ευρωκοινοβούλιο για τις παράνομες επαναπροωθήσεις, η ομάδα σε μια προσπάθεια να υποτιμήσει τον ρόλο του και να ρίξει πυρά εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η εκδήλωση ήταν πρωτοβουλία του ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου, καταφέρνει τελικά να γίνει ακόμα πιο γνωστό το τι συμβαίνει στο Αιγαίο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κάλεσε να τοποθετηθεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για δηλώσεις του διασώστη, ενώ στη συνέχεια ορισμένες ιστοσελίδες προχώρησαν σε αναπαραγωγή άρθρων με πανομοιότυπους τίτλους, όπως «Ο Ιάσων Αποστολόπουλος δυσφημεί την Ελλάδα – “Το Λιμενικό πετά πάλι στη θάλασσα τους μετανάστες”».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *