Κατηγορίες

«Ποιο είναι το πρόβλημα να διώκονται δημοσιογράφοι χωρίς στοιχεία;» διερωτήθηκε βουλευτής της ΝΔ

«Εμείς δεν είμαστε δικαστές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτσικάκης, με τον Μάριο Αραβαντινό να του απαντά: «μα, με βάση το δικό σας πόρισμα διώχθηκαν οι άνθρωποι αυτοί. Δεν είστε δικαστές, αλλά παριστάνοντας τους δικαστές δια της προανακριτικής επιτροπής, οδηγήσατε ανθρώπους σε δίωξη, με σαθρά στοιχεία». Τότε ο βουλευτής της ΝΔ αναρωτήθηκε «και ποιο είναι το πρόβλημα». «Ποιο είναι το πρόβλημα που κάποιος διώκεται με στοιχεία που δεν υπάρχουν;» διερωτήθηκε ο δημοσιογράφος του Documento για να λάβει την αφοπλιστική απάντηση του κ. Μπουτσικάκη: «δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους στη Δικαιοσύνη; Δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους στα δικαστήρια;».

«Ποιο είναι το πρόβλημα να διώκονται άνθρωποι με σαθρά στοιχεία;». Αυτό διερωτήθηκε το βράδυ της Τρίτης ο βουλευτής της ΝΔ Χριστόφορος Μπουτσικάκης στο Kontra Channel, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απαλλακτική πρότασης της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τους Κώστα Βαξεβάνη, Γιάννα Παπαδάκου, Γιάννη Φιλιππάκη, Αλέξανδρο Τάρκα και Μανώλη Μαργωμένο.

Όταν ο δημοσιογράφος του Documento Μάριος Αραβαντινός του επεσήμανε ότι οι δημοσιογράφοι, μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Βαξεβάνης, διώχθηκαν με σαθρά στοιχεία, ο κ. Μπουτσικάκης απάντησε ότι στη ΝΔ δεν είναι δικαστές. Στη συνέχεια της συζήτησης, όταν του επισημάνθηκε από τον δημοσιογράφο ότι οι δημοσιογράφοι διώκονται με βάση το πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής, εκείνος διερωτήθηκε «ποιο είναι το πρόβλημα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *