Κατηγορίες

Αναβάλλεται η Θεατρική – μουσική δράση με τίτλο “Θραύσματα” λόγω κρούσματος κορονοϊού

Update: Δυστυχώς η θεατρική – μουσική δράση “Θραύσματα” αναβάλλεται λόγω κρούσματος κορονοϊού. Αναμένουμε νέα ημερομηνία προσεχώς….

Μόνο η αγάπη μπορεί να θεραπεύσει τις πληγές… αυτών που μένουν πίσω!!! Τη Δευτέρα, στις 27 του Ιούνη, θα σας μιλήσουμε γι’ αυτό…

Η Πρωτοβουλία ΠΑΡΟΥΣΕΣ, πραγματοποιώντας την πέμπτη δράση μας, σας καλούμε να παραβρεθείτε στη θεατρική και μουσική παράσταση με τον τίτλο «ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ»*, την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, και ώρα 21:00 μ.μ, στο Αγρίνιο.

~Η ηθοποιός Μαρία Μαυροματάκη, ως Φρόξη Καραμέλα, υπηρετεί υποδειγματικά την σκηνοθετική επιμέλεια της Λουκίας Πιστιόλα στην θεατρική μεταφορά της νουβέλας της Ελένης Πριοβόλου «Η Καραμέλα».

~Ο τραγουδιστής Γιάννης Πανουκλιάς με τους μουσικούς Κοσμά Παπακωστόπουλο (βιολί-κλαρίνο) και Πάνο Μήτσο (λαούτο), επαναπροσδιορίζουν με την ερμηνεία τους τραγούδια της ελληνικής παράδοσης που έχουν ως κοινό παρονομαστή τις πολλές και διαφορετικές μορφές κακοποίησης εναντίον των γυναικών, με την αφηγηματική καθοδήγηση της Λουκίας Πιστιόλα.

~Στην εκδήλωσή μας έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε την Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς μας.

Συναντιόμαστε αρχικά στο καφέ Άλβεδον στην πλατεία Παναγοπούλου (Συντριβάνι) και στη συνέχεια μεταφερόμαστε στον αύλειο χώρο των καπναποθηκών Παπαστράτου.

Οι ΠΑΡΟΥΣΕΣ δημιουργήθηκαν πριν από ένα χρόνο ως ανάγκη να ενώσουμε την φωνή μας με τις φωνές όλων των ανθρώπων ενάντια στην έμφυλη βία και στην ακραία μορφή της την Γυναικοκτονία. Πολλές φορές τρόποι που αγγίζουν πέρα από το μυαλό και τις αισθήσεις, βοηθούν να ενώσουμε τα θραύσματα της ζωής μας.

*Κομματάκια από μεγαλύτερο αντικείμενο που έσπασε.

Η Συντονιστική Επιτροπή

Πασιούλα Καρακώστα

Κατερίνα Κιτσάκη

Βανέσα Μιμμή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *