Κατηγορίες

Με συνεχή «εντέλλεσθε» από τον διοικητή Αγρινίου προσπαθούν να κλείσουν το νοσοκομείο Μεσολογγίου

Τον τελευταίο καιρό εκτός από τις ελλείψεις σε βασικές ειδικότητες Ιατρικού Προσωπικού (Αναισθησιολόγου – Χειρουργού) με αποτέλεσμα την δυσλειτουργία του Νοσοκομείου μας ήρθε και το καινούργιο μέτρο του ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρίνιο. Την Παρασκευή το βράδυ ήρθε έγγραφο στην μετακινούμενη από το Αγρίνιο και μοναδική Αναισθησιολόγο που έχουμε να εφημερεύσει το Σάββατο και ενώ είχε εφημερία και την Κυριακή και αφού προηγουμένως είχε εφημερεύσει την Τετάρτη προγραμματισμένα και την Πέμπτη με ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ.

Το Σάββατο ήρθε έγγραφο με ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ για τον Χειρουργό που ήδη εφημέρευε στο Νοσοκομείο μας να πάει να Εφημερεύσει στο Αγρίνιο αφήνοντας τους ασθενείς στην Χειρουργική κλινική ακάλυπτους. Την Κυριακή με το ίδιο έγγραφο στέλνει τον Χειρουργό στο Αγρίνιο για Εφημερία.

Βαση όλων των παραπάνω γεγονότων που διαδραματίστηκαν στο Νοσοκομείο μας καταλαβαίνουμε όλοι ποιος είναι ο σκοπός της Διοίκησης του Νοσοκομείου Αγρινίου και τι προσπαθεί να κάνει. Θέλουν να κλείσουν το νοσοκομείο Μεσολογγίου και αφού δεν μπορούν με την τακτική της υποστελέχωσης προχωρούν στο επόμενο στάδιο της εξουθένωσης του προσωπικού με τα ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ.

Να γνωρίζουν όμως πως δεν θα τους περάσει. Το προσωπικό του Νοσοκομείου Μεσολογγίου Αντέχει και θα είναι εκεί για να υπερασπιστεί και την λειτουργία του Νοσοκομείου και την σωστή αντιμετώπιση των ασθενών του.

Το ΔΣ του Σωματείου Νοσοκομείου Μεσολογγίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *