Κατηγορίες

Γιωργία Μπίκα για γυναικοκτονίες: «Φτάνει πια! Δεν γίνεται να λέμε ευχαριστώ που ζούμε»

Η Γεωργία Μπίκα που είχε καταγγείλει τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη, ξεσπά με αφορμή τις γυναικοκτονίες των τελευταίων ωρών, που έχουν συγκλονίσει την κοινωνία.

Το φαινόμενο της έμφυλης βίας, της πατριαρχίας και του μισογυνισμού επελαύνουν στη χώρα, με καταγγελίες για βιασμούς, ενδοοικογενειακή βία, απόπειρες βιασμών και κακοποιήσεις να είναι καθημερινές ειδήσεις πια, δημιουργώντας οργή και απόγνωση. Δεν υπάρχει άλλη ανοχή.

Με ανάρτησή της στο Instagram η Γεωργία Μπίκα στέλνει ηχηρό μήνυμα κατά της έμφυλης βίας:

«Φτάνει πια! Δεν γίνεται να φοβόμαστε να πιάνουμε το κινητό για το τι θα ακούσουμε. Δεν γίνεται να φτάνουμε σε σημείο να λέμε ευχαριστώ που ζούμε. Καταλάβετε ότι δεν έχετε δικαίωμα να πειράξετε άνθρωπο είτε έχετε σχέση είτε γιατί έτσι σας κάπνισε. Ζήστε τη ζωή σας όμορφα και ωραία, με σεβασμό!. Κουράστηκα να βιώνω ξανά και ξανά την ίδια εμπειρία και να απογοητεύομαι που δεν θα αλλάξει τίποτα. Άλλη μια ζωή στερήσατε και πολλές ακόμη ζωές βασανίζονται γιατί τις καταστρέψατε. Και προσοχή με τα λόγια δεν ξέρετε τι ζει ένας άνθρωπος και ούτε τι κρύβει πίσω από ένα χαμόγελο!»

«Εχθές στερήσατε άλλη μια ζωή και κάνατε ακόμη μια μάνα να κλαίει. Πόσες ψυχές ακόμη κλαίνε χωρίς φωνή και πόσες ακόμη ψυχές παλεύουν κάθε μέρα να προχωρήσουν τη ζωή τους. Έχετε καταντήσει αηδία!»

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *