Κατηγορίες

Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Μεσολογγίου καλεί τον δήμαρχο σε εξορκισμό του αμαξοστάσιου

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Μεσολογγίου, με σκωπτικό ύφος εκφράζει τον προβληματισμό του για το χαμένο, κατά περίεργο τρόπο, δεύτερο κλειδί σε νέο όχημα του αμαξοστασίου, αφήνοντας αιχμές για “περίεργα” και “ανεξήγητα” φαινόμενα που χρήζουν εξορκισμού…

Ολόκληρη η ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

Προ ημερών η υπηρεσία Οχημάτων του Δήμου προμηθεύθηκε ένα καινούριο αγροτικό αυτοκίνητο. Κίνηση την οποία επιδοκιμάζουμε αφού ήταν πάγιο αίτημά μας και επιτακτική η ανάγκη ανανέωσης του στόλου και γι΄ αυτό ζητάμε να συνεχιστεί, αφού είναι απαραίτητο και για την ομαλή διεξαγωγή των καθημερινών εργασιών, αλλά πρωτίστως και για την ασφάλεια του προσωπικού (μόνιμων ή εποχιακών). Μέχρι εδώ καλά.

Αλλά;;; με την παράδοση του οχήματος στην υπηρεσία, το … «δαιμόνιο» ξαναχτύπησε. Πρώτα το ένα εκ των δύο κλειδιών που παραδόθηκαν με το όχημα … εξαφανίστηκε … κατά πληροφορίες μας … στην τσάντα ενός «δαιμονίου» το οποίο και το πήρε σπίτι του. Στην συνέχεια το πρωί όταν υπάλληλος στον οποίο είχε χρεωθεί το όχημα σύμφωνα με τις εντολές του Δημάρχου (ο οποίος ορθώς έχει ζητήσει τη χρέωση των οχημάτων) πήγε να το παραλάβει, πληροφορήθηκε ότι και το άλλο κλειδί, άκουσον άκουσον … είχε εξαφανιστεί. Μάλιστα έτυχε;;; να κυκλοφορεί το … «δαιμόνιο» εκεί κοντά… τελικά το νέο αμάξι έγινε απροσπέλαστο για την καθ’ ύλην αρμόδια υπηρεσία.

Έχοντας ως Σωματείο πειστεί ότι πλέον κάτι κακό κυκλοφορεί στο αμαξοστάσιο καθώς δεν μπορούμε να διανοηθούμε τι άλλο μπορεί να συμβαίνει … παρακαλούμε το Δήμαρχο να τελέσει εξορκισμό μήπως και ω του θαύματος κάποιο ή κάποια από τα κλειδιά και τα άλλα «εξαφανισμένα» … εμφανιστούν ξαφνικά μπροστά μας και η υπηρεσία μπορέσει να χρησιμοποιήσει τα οχήματα εκτός από τις βόλτες κάποιων, αλλά και τα υπόλοιπα «εξαφανισμένα» για τις προβλεπόμενες εργασίες της και ανάγκες των δημοτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.