Κατηγορίες

Πετάνε στο δρόμο μητέρα με 4 παιδιά – Βγάζουν στο σφυρί το σπίτι τους

Κραυγή απόγνωσης από μητέρα 4 παιδιών, δύο από τα οποία μάλιστα είναι ΑμεΑ. Την Τετάρτη, το σπίτι στο οποίο ζουν βγαίνει σε πλειστηριασμό και η οικογένεια μένει στον δρόμο.

Η Παναγιώτα Κυριαζοπούλου μίλησε στο OPEN TV, απευθύνοντας έκκληση να σταματήσει ο πλειστηριασμός. Όπως είπε, το δάνειο το είχε πάρει με τον πρώην σύζυγό της για να επισκευάσει το σπίτι στο οποίο ζει που είχε υποστεί μεγάλες ζημιές στον σεισμό του 1999. Στη συνέχεια ωστόσο υπέγραψε και κάποια δάνεια για λογαριασμό του συζύγου της, με τον οποίο έχουν πάρει διαζύγιο εδώ και 12-13 χρόνια. Τώρα, η τράπεζα όπως είπε κυνηγάει αυτή επειδή εκείνος έχει κηρύξει πτώχευση και δεν έχει τίποτα στο όνομά του. «Αυτά τα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για μένα, άθλια οικονομικά. 17 μήνες ζούσαμε χωρίς ρεύμα, 4 μήνες χωρίς νερό και με σοβαρά προβλήματα υγείας των παιδιών μου. Εγώ με μηδέν εισόδημα, ζούσαμε με τη σύνταξη της κόρης μας που είναι ΑμεΑ» είπε. 

«Εγώ εδώ και 2 χρόνια είμαι σχολική καθαρίστρια, συμβασιούχος, ο μισθός μου είναι πολύ χαμηλός» συνέχισε. Σύμφωνα με τα όσα είπε, το χρέος του σπιτιού που βγαίνει σε πλειστηριασμό είναι 90 χιλιάδες ευρώ, αλλά η οφειλή με τα άλλα δάνεια του πρώην συζύγου της έχει φτάσει το 1,5 εκατ. ευρώ. «Δεν μπαίνουν σε διακανονισμό γιατί η εισπρακτική λέει ότι τα έχουν βάλει όλα σε έναν κουβά» τόνισε. «Στο δια ταύτα, την Πέμπτη είμαστε στον δρόμο. Εντάξει, έκανα το λάθος και υπέγραψα και υποθήκευσα το σπίτι, αλλά εγώ τα χρήματα δεν τα έχω πάρει ποτέ» υπογράμμισε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *