Κατηγορίες

Ο δήμαρχος θα έπρεπε ήδη να βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με την ΔΕΗ, η ΔΕΥΑΜ είναι χωρίς πάροχο ηλεκ. ρεύματος.

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής μας σχετικά με την ΔΕΥΑΜ, ενημερώνουμε τους δημότες ότι σύμφωνα με επιστολή που απέστειλε  ο ΔΕΔΔΗΕ προς την ΔΕΥΑΜ, θέτει ως καταληκτική ημερομηνία για την εξεύρεση νέου παρόχου την 2/11/2022.

Ως γνωστόν η ΔΕΥΑΜ βρίσκεται αυτή την στιγμή χωρίς πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο δήμαρχος θα έπρεπε ήδη να βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με την ΔΕΗ, για την ρύθμιση των χρεών και την κατάρτιση νέας σύμβασης παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, διότι άλλη εταιρία είναι σχεδόν αδύνατον να δεχθεί την ΔΕΥΑΜ, λόγω χρεών και κακού ιστορικού.

Το χρονικό διάστημα για την διαπραγμάτευση είναι πολύ μικρό και «από μηχανής θεός» δεν υπάρχει, χάθηκαν χωρίς λόγο τρία πολύτιμα χρόνια και τώρα αντί να είναι  η πρώτη προτεραιότητα του δημάρχου, είναι μάλλον η τελευταία, ασχολούμενος αποκλειστικά με την αυτοπροβολή του.

 Κύριε δήμαρχε, για ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα, δεν κάνετε τον κόπο ούτε καν να ενημερώσετε τους δημότες σας, σε τόσο μεγάλη υπόληψη τους έχετε !

Στις 3/11/22 κατεβαίνουν οι διακόπτες και όλος ο δήμος θα μείνει χωρίς νερό.

Επαναλαμβάνουμε την έκκλησή μας για άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Έχουμε προαναγγείλει πολλές φορές από το 2019 μέχρι σήμερα, ότι με τις ακατανόητες συμπεριφορές του δημάρχου, σύντομα θα πούμε το νερό νεράκι και δεν ήταν υπερβολή, αλλά δυστυχώς η ωμή αλήθεια.

Δημοτική παράταξη  «Συμμαχία για το μέλλον»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *