Κατηγορίες

Βόλος: Μαζική πορεία ενάντια στη συγκάλυψη της δολοφονίας του Βασίλη Μάγγου

«Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς Δικαιοσύνη, ποτέ μην ξεχαστεί τι κάναν στον Βασίλη», «ΕΛ.ΑΣ. Ελλήνων βασανιστών, ρουφιάνων δολοφόνων και βασανιστών» και «αγώνας για τη γη και την ελευθερία εναντία στης φύσης της λεηλασία», ήταν μερικά από τα συνθήματα που κυριάρχησαν.

Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Ελευθερίας και κατέληξε έξω από τα δικαστήρια του βόλου, όπου στις 21 Οκτωβρίου ξεκινάει η δίκη.

Ο πατέρας του Βασίλη, Γιάννης Μάγγος, τόνισε: «Είμαστε εδώ σήμερα άνθρωποι αλληλέγγυοι από όλη την Ελλάδα για να καταγγείλουμε την υπόθεση συγκάλυψης του Βασίλη Μάγγου. Καταγγέλω ευθέως ότι δύο εισαγγελείς υποβίβασαν την υπόθεση στέλνοντας στα μαλακά τρεις από τους αστυνομικούς και όχι όλους στερώντας μας το δικαίωμα να εκδικαστεί η δική μας μήνυση.

»Δεν θα μας δοθεί το δικαίωμα να φτάσουμε στο δικαστήριο και να υποστηρίξουμε το δίκιο μας. Δυστυχώς, δύο εισαγγελείς, οι οποίοι απέρριψαν τις ενστάσεις μας για να συνεκδικαστεί η μήνυσή μας, μετατρέπουν εμάς τους γονείς από κατήγορους σε απλούς μάρτυρες μιας δίκης παρωδία στην οποία. Εγώ το θεωρώ ιεροσυλία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *