Κατηγορίες

Κοινό ψήφισμα συμπαράστασης Σωματείων Εργαζομένων Δήμων Ι.Π. Μεσολογγίου & Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αιτ/νίας

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά Συνδικαλιστής Δήμου διώκεται για την Συνδικαλιστική του Δράση, γιατί «ενόχλησε» τη δημοτική αρχή για τον μη ορθολογικό τρόπο λειτουργίας της. Διώκεται πολιτικά, προσωπικά, επαγγελματικά, ηθικά γιατί προσπάθησε για ακόμη μία φορά, τηρώντας τις αυτονόητες καταστατικές του υποχρεώσεις, να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των συναδέλφων και το δημόσιο συμφέρον, ως εκλεγμένος εκπρόσωπος εργαζομένων. Αυτή την φορά ήταν η σειρά της δυναμικής συναδέλφου Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας κας. Νταουσάνη, γιατί εκτός των άλλων που προφανώς της είχε «μαζεμένα» ο δήμαρχος Ναυπακτίας, «αντέδρασε» και για την απευθείας ανάθεση και εκχώρηση του εσωτερικού ελέγχου σε ιδιώτη με ότι αυτό σημαίνει. Φυσικά ελλείψει επιχειρημάτων από την δημοτική αρχή του Δήμου Ναυπακτίας εφαρμόστηκε όπως στους περισσότερους δήμους, η γνωστή συνταγή για πάσα νόσο, η εξόντωση σε επαγγελματικό, ηθικό, προσωπικό ακόμη και οικογενειακό επίπεδο πολλές φορές δυστυχώς. Πρέπει όμως να γίνει κατανοητό από όλες τις δημοτικές αρχές ότι τέτοιες συμπεριφορές το μόνο που επιφέρουν σαν αποτέλεσμα είναι να μας χαλυβδώνουν, να μας πεισμώνουν καθώς είναι το «παράσημο» μας, ότι τελικά κάτι κάνουμε καλά, ενοχλώντας το μαλακό υπογάστριο των δημοτικών αρχών , οι οποίες αντιδρούν σχεδόν στο σύνολό τους με χτυπήματα κάτω από την ζώνη.

Τα Διοικητικά Συμβούλια Εργαζομένων ΟΤΑ των Δήμων Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου και Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους στην Πρόεδρο των Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας, καταδικάζουν με έντονο τρόπο την απαράδεκτη συμπεριφορά του δημάρχου Ναυπακτίας και τον καλούν να σταματήσει το κυνήγι μαγισσών.

Τέτοιες απαράδεκτες και καταδικαστέες συμπεριφορές άλλων εποχών θα μας βρίσκουν σταθερά απέναντι, θα μας ενώνουν και θα μας χαλυβδώνουν.

Τα Διοικητικά Συμβούλια Σωματείο Εργαζομένων Δήμων Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *