Κατηγορίες

Εκδήλωση Ευαισθητοποίησης και Πρόληψης για τον καρκίνο του Μαστού στο Αιτωλικό

Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 6:30 το απόγευμα στο Δημοτικό Κατάστημα Αιτωλικού, θα λάβει χώρα μια σημαντική επιστημονική ενημερωτική ημερίδα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Η εκδήλωση  συνδιοργανώνεται από το Δήμο Ι.Π Μεσολογγίου,  το Κέντρο Κοινότητας και την Κοινότητα Αιτωλικού  και  τελεί υπό την αιγίδα της Μονάδας Μαστού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου, με υπεύθυνη την επίκουρη καθηγήτρια κ. Αργέντου.

Ο καρκίνος του μαστού είναι μια μάστιγα της εποχής μας. Η σωστή πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία   έχουν τεράστια σημασία για ένα καλό αποτέλεσμα.

Στα ζητήματα αυτά θα αναφερθούν  η κα. Ευαγγελία Παναγοδήμου MD, MSc ειδικευμένη ιατρός μαιευτικής – Γυναικολογικής κλινικής ΠΓΝΠ, Υποψήφια Διδάκτωρ Πανεπιστήμιου Πατρών και ο Αλέξανδρος Τσαμπασβίλη MD, MSc Ειδικευμένος Ιατρός Χειρουργικής Κλινικής ΠΓΝΠ, Υποψήφιος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πατρών.

Κατά τη διάρκεια των ομιλιών θα γίνει αναφορά στη σημασία της σωστής ενημέρωσης και υιοθέτησης ορισμένων απλών κανόνων άθλησης, διατροφής και προληπτικού ελέγχου που δύναται να μειώσουν τη πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου μαστού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *