Κατηγορίες

Κόμβοι πολιτιστικής & δημιουργικής στήριξης βιομηχανίας από το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος υλοποιεί το έργο «CREATIVE@HUBs» του προγράμματος Interreg Greece – Italy 2014-2020. Στα πλαίσια του έργου διαχειριζόμαστε δυο πολυμορφικούς χώρους ενισχυμένης συνέργειας, συνύπαρξης, δικτύωσης, δημιουργικότητας, δημιουργίας νέων γνώσεων και μεταφοράς καινοτομίας με παράλληλη δυνατότητα συμβουλευτικής σε θέματα ανάπτυξης, χρηματοδοτικών εργαλείων, μάρκετινγκ και branding ανταγωνιστικότητας για τους ανθρώπους της πολιτιστικής δημιουργικής βιομηχανίας.

Στα πλαίσια λειτουργίας των δυο κόμβων κάθε επιχείρηση, οργανισμός και επαγγελματίας της δημιουργικής και πολιτιστικής βιομηχανίας μπορεί να συμμετέχει σε διαγωνισμούς καινοτομίας ιδεών, εξειδικευμένα θεματικά σεμινάρια και εργαστήρια, επιχειρηματικές αποστολές δικτύωσης και ανταλλαγή εμπειριών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, χρήση των ψηφιακών εργαλείων δικτύωσης και προώθησης μέσω της πλατφόρμας δημιουργικών επιχειρήσεων: https://creativehubs-portal.cti.gr/.

Ο Πολιτιστικός Τουρισμός & το Αγροδιατροφικό προϊόν, η επιχειρηματικότητα στο Διαδίκτυο, η Φωτογραφία, το Θέατρο, το Σινεμά, η Μουσική/folklore, τα μουσικά όργανα και παραδοσιακές φορεσιές, μπορούν να βρουν το φυσικό χώρο επιχειρηματικής του στήριξης.

Το CreativeHub Αιτωλοακαρνανίας αποτελεί μέρος του έργου Interreg Creative@Hubs και λειτουργεί με την ευθύνη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο κτίριο της έδρας του Επιμελητηρίου επί της οδού Παπαστράτου 53 & Σμύρνης 1, Αγρίνιο και στο Κτίριο Χρυσόγελου, Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή, Ιερή Πόλη Μεσολογγίου.

Εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ.: 2631030043,γραμματεία Hub Ι.Π. Μεσολογγίου email creativehubmessolongi@epimetol.gr
Τηλ.: 26141074533,γραμματεία Hub Αγρινίου email creativehubagrinio@epimetol.gr,
και στη σελίδα του έργου στο facebook:https://www.facebook.com/InterregCreativeHubs.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *