Κατηγορίες

Β. Μπρούμας: Θετικό το αποτύπωμα του περάσματος της Μίνας Γκάγκα από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου «Χατζηκώστα»

Ανακοίνωση από το Προέδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Μεσολογγίου «Χατζηκώστα», κ. Βασίλη Μπρούμα, σχετικά με το πέρασμα της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας κας. Μ. Γκάγκα από το Νοσοκομείο.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Η Aναπληρώτρια Yπουργός Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα και ο Διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ. κ. Γιάννης Καρβέλης επισκέφθηκαν χθες, 23/11/2022, το Νοσοκομείο μας, σε ένα σύντομο πέρασμά τους διάρκειας μιάμισης ώρας, όπου αρκετοί εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν τα σοβαρά λειτουργικά προβλήματά του, ελλείψεων προσωπικού, κυρίως γιατρών κ.α.

Η υπουργός φαίνεται να ξέρει τουλάχιστον να ακούει, έδειξε ενδιαφέρον για το Νοσοκομείο και δήλωσε, κατόπιν σχετικής ερώτησής μας για τη διοικητική αποσύνδεση και αυτονόμησή του, πως πιστεύει στην αυτόνομη λειτουργία του, όπως για όλες τις νοσοκομειακές Μονάδες και την συμπληρωματικότητά τους, κατά συνέπεια και στην Αιτωλοακαρνανία. Απομένει να δούμε τι θα κάνει στην πράξη επ’ αυτού και άλλων ζητημάτων που τέθηκαν μέχρι να ξαναέρθει, πιο επίσημα, όπως δήλωσε η ίδια, μετά τις γιορτές.

Πάντως φάνηκε πως προσπαθούν μαζί με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ να βρουν λύσεις και να δώσουν απαντήσεις στις τρέχουσες επείγουσες ανάγκες του Νοσοκομείου μέχρι την οριστική (;) ικανοποίηση αυτών των αναγκών από τη σημερινή (;) ή την επόμενη κυβέρνηση.

Τονίστηκε στην υπουργό πως η σωστή, επαρκής, ασφαλής και αυτόνομη λειτουργία του Νοσοκομείου Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» είναι το τελευταίο οχυρό αξιοπρέπειας που έχει απομείνει στην Ιερή Πόλη και στην ευρύτερη περιοχή της, η οποία τυγχάνει θύμα χρόνιας και συστηματικής λεηλασίας και ιεροσυλίας και ζητάμε την με κάθε τρόπο επίδειξη σεβασμού απέναντί της από όλους.

Φάνηκε να το κατάλαβε κι αυτό, αλλά θα φροντίσουμε να της το ξαναεξηγήσουμε πιο συγκεκριμένα, αναλυτικά και εις βάθος πολύ σύντομα».

Βασίλης Μπρούμας

Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου

Νοσοκομείου Μεσολογγίου «Χατζηκώστα»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *