Κατηγορίες

Μαγικές στιγμές όπου άγρια ζώα αιφνιδιάζουν φωτογράφους

Ο φωτογράφος άγριας φύσης είναι ένα από τα πιο ανταποδοτικά επαγγέλματα. Μπορείς να εξερευνάς τη φύση, ενώ αποθανατίζεις τα πιο όμορφα ζώα στον κόσμο. Μερικά ζώα λατρεύουν να ποζάρουν για τις φωτογραφίες τους. Είναι πρόθυμα ν’ αφιερώσουν λίγα λεπτά για τη φήμη τους. Άλλα είναι πιο ντροπαλά και προτιμούν να κρύβονται. Αλλά όταν δεν μπορούν να κρυφτούν, λαμβάνουν πιο δραστικά μέτρα: προσπαθούν να εμποδίσουν τον φωτογράφο! Θα δούμε τις πιο εντυπωσιακές περιπτώσεις ζώων που δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν, και έκαναν κάτι γι’ αυτό. Εμπόδισαν τους φωτογράφους με απίστευτα κωμικούς τρόπους!

Η περιέργεια δεν σκότωσε τη γάτα

Πηγή: INature/Facebook

Όλα πήγαιναν υπέροχα γι’ αυτόν τον φωτογράφο, μέχρι που εμφανίστηκε αυτό το τσιτάχ. Τώρα κοιτάζει την φωτογραφική μηχανή χωρίς να μπορεί να κουνηθεί. Οποιαδήποτε ξαφνική κίνηση μπορεί να μεταμορφώσει αυτό το ήρεμο “γατάκι” σε αγριόγατα! Αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Όλα θα πάνε καλά. Αρκεί να μην κουνηθείς!

Ίσως αυτό το τσιτάχ να θέλει πραγματικά να κοιτάξει την φωτογραφική μηχανή. Οι γάτες είναι περίεργα πλάσματα. Μήπως ψάχνει για περισσότερα τσιτάχ; Ίσως για ένα νόστιμο σνακ; Ένα είναι σίγουρο: η περιέργεια δεν σκότωσε αυτή τη γάτα!

Αυτό ονομάζεται επίθεση!

Πηγή: INature/Facebook

Αυτός ο καϋμένος φωτογράφος νόμιζε ότι θα βγει στην άγρια φύση και θα τραβήξει μερικές μαγευτικές φωτογραφίες. Έτσι απλά. Όμως ένας χρυσαετός τον είδε, και αποφάσισε ότι αυτό δεν επιτρέπεται!

Το ηθικό δίδαγμα αυτής της ιστορίας; Οι εξορμήσεις στην άγρια φύση είναι επικίνδυνες! Ειδικά όταν πηγαίνουμε μαζί μ’ έναν φίλο που καταπιάνεται να βγάζει αστείες φωτογραφίες της επίθεσης, αντί να σπεύσει να μας βοηθήσει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *