Κατηγορίες

Διέξοδος: Ευγενικές χειρονομίες στη μνήμη αγαπημένων προσώπων

Πριν από λίγες μέρες έφυγαν απ΄τη ζωή δύο εκλεκτοί Μεσολογγίτες. Δύο εκπρόσωποι της παλαιάς και ευγενούς «Φρουράς» της Ιερής Πόλης. Δύο δοτικά, πολυαγαπημένα και πασίγνωστα πρόσωπα της κοινωνίας του Μεσολογγίου που λάτρευαν την πόλη και ανησυχούσαν ιδιαίτερα για την διατήρηση της ιστορικής και πολιτιστικής της ταυτότητας.

Πρόκειται για τον Νίκο Ευαγ. Βαλλιανάτο που έφυγε πρώτος και την Λένα Κολόμπα – Κρασσακοπούλου που τον ακολούθησε την μεθεπόμενη μέρα.

Και οι δύο τους εξαιρετικά ευαισθητοποιημένοι με την Ιστορία, τα Γράμματα και τις Τέχνες υπήρξαν από την πρώτη μέρα της δημιουργίας της «Διεξόδου» σταθεροί αρωγοί και ένθερμοι υποστηρικτές του έργου της.

Οι οικογένειές τους αντί στεφάνων κατέθεσαν στη μνήμη τους χρήματα στον Κοινωφελή Πολιτιστικό Οργανισμό «Διέξοδος» για την ενίσχυση των πολυποίκιλων δραστηριοτήτων του.

Ο ιδρυτής και οι συνεργάτες της «Διεξόδου» συγκινημένοι από την ευγενική χειρονομία των οικογενειών της κυρίας Βούλας Βαλλιανάτου και των παιδιών της κ.κ. Φώφης, Βαγγέλη & Μίνας, καθώς και των κ.κ. Βασίλη, Εύας & Μαρίας Κρασσακοπούλου και του κ. Νίκου Κολόμπα εκφράζουν τις εκ βαθέων ευχαριστίες τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *