Κατηγορίες

Δήλωση Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου Παντελή Καρατσόλη

«Βρίσκομαι στη θέση του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου περίπου 6μήνες και από τον πρώτο σχεδόν μήνα της θητείας μου δέχθηκα και συνεχίζω να δέχομαι έναν οχετό λάσπης και κατασυκοφάντησης.

Αρχικά το χορό των «αποκαλύψεων» έσυρε ο επί τρία χρόνια αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, ο οποίος ξαφνικά ανακάλυψε τη «χαμένη τιμή» της κακοδιαχείρισης με διαδοχικές αναρτήσεις του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ακολούθησαν τον τελευταίο καιρό δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, για τους οποίους η Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου επί τρία χρόνια ήταν στα «αζήτητα» της όποιας αντιπολίτευσής τους και τώρα θεωρούν πως εντόπισαν την «πέτρα του σκανδάλου» μέσω της οποίας νομίζουν πως θα εξιλεωθούν για την επί 1,5 χρόνο συμπεφωνημένη συμπολίτευσή τους.

Σε όλους αυτούς, καθώς και όλους όσοι απεργάζονται σενάρια επιστημονικής φαντασίας, απαντώ με πολιτικές πράξεις και όχι με φτηνιάρικα λογύδρια παραπολιτικής και εντυπωσιασμού:

  1. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης εντός της εβδομάδας, θα εγκρίνει μετά από εισήγησή μου την άσκηση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ για ολάκερη τη χρονική περίοδο 2019 – 2022.
  1. Στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δεκεμβρίου να εγκριθεί η παραπάνω απόφαση του ΔΣ της Κοινωφελούς Επιχείρησης και να συζητηθεί η συνολική της πορεία.
  1. Επειδή η θέση του Αντιπροέδρου παραμένει κενή, θα προτείνω στο Δημοτικό Συμβούλιο αυτή να καλυφθεί από δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης, όποιον εκείνη επιλέξει. Αν η πρόταση μου γίνει αποδεκτή, τότε θα είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να διαχειριστούμε από κοινού την «κακοδιαχείριση».

Η πρόταση μου αυτή άλλωστε, κινείται στο πνεύμα διοίκησης του Δημάρχου μας Κώστα Λύρου, ο οποίος επανειλημμένα έχει προτείνει στην αντιπολίτευση να αναλάβει «εν λευκώ» σημαντικούς τομείς του δήμου, όπως τη ΔΕΥΑΜ και το Πνευματικό Κέντρο, αλλά εισέπραξε μόνο άρνηση.

Αυτά προς το παρόν. Το άμεσο μέλλον θα είναι γεμάτο εκπλήξεις και συγκινήσεις…

Με εκτίμηση

ΚΑΡΑΤΣΟΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *