Κατηγορίες

Δ. Καπώνης: «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής / Για να συντονιστούμε με το αύριο»

Δημοσθένης Καπώνης : Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και  της ΕΔΕΚΑΠ του ΠΑΣΟΚ –  Κινήματος Αλλαγής.

Καθώς ο χρόνος κυλάει, η ίδια μας η ζωή χαμένη σε μια πρωτόγνωρη εξέλιξη,  ψάχνει και ψάχνεται.

Απορεί και προβληματίζεται, σε μια ζοφερή συγκυρία που τείνει να γίνει πραγματικότητα και που στην διάρκεια της οποίας οι ανακολουθίες της καθημερινότητας προσδιορίσουν σε μεγάλο τις επιλογές μας.

Μια χώρα, ένας λαός με τα  μάτια στυλωμένα στο σκοτάδι αναζητά τα πατήματα του στη δίνη ενός φαύλου κύκλου  χαρακτηριστικά του οποίου είναι η αβεβαιότητα για το σήμερα και η ανησυχία για το αύριο. 

Ένας λαός που προσπαθεί να ακούσει και να ακουστεί, αλλά τα τείχη που δίπλα του  ορθώνονται κανένα περιθώριο δεν του αφήνουν.

Μάταια αναζητά τους κάθε φορά υπεύθυνους να συναντήσει και να μιλήσει, αλλά η μόνιμη πια περιρρέουσα ατμόσφαιρα  τον αποτρέπει και σε πολλές περιπτώσεις τον παρεκτρέπει.

Οι νέοι μας δυσκολεύονται και οι πιο πολλοί έπαψαν να ονειρεύονται, να ερωτεύονται να δημιουργούν, ενώ ένα εισιτήριο για προορισμούς  έκτος συνόρων και δυστυχώς χωρίς επιστροφή, είναι η μοναδική τους επιλογή.

Τίποτα δεν απέμεινε, τίποτα όρθιο δεν παρέμεινε, πέρα από την ελπίδα.

Είπαν πως αυτή σβήνει τελευταία, όπως και σε κάθε αγώνα  η νίκη στο τέλος έρχεται.

Και έρχεται από εκείνους που την πιστεύουν, που την θέλουν, μα πάνω από όλα από εκείνους που με τις μάχες του αγώνα μπορούν να γίνουν ένα.

Ο εκτροχιασμός των αξιών όμως καθημερινότητα,  γιατί κάποιοι τόλμησαν να διαφοροποιηθούν από το καθεστωτικό δίπολο που κυβερνάει τη χώρα τα τελευταία χρόνια και να σχηματίσουν το σύμβολο της νίκης στα κουρασμένα μάτια ενός περήφανου Λαού.

Και είναι αυτοί που τόλμησαν να φλερτάρουν με την αλήθεια και το φως, όταν όλα γύρω τους γκρίζα και θαμπά παραμένουν.

Το ξεθωριασμένο και απαξιωμένο πλέον  φεύγει, το ορμητικά νέο και αληθινό είναι εδώ,  δίπλα στην ανάσα του  ανυπεράσπιστου λαού.  

Είναι στο Κίνημα μας, είναι στις ζωές και στα όνειρα μας για ένα κόσμο αλλιώτικο, για μια χώρα που της αξίζουν περισσότερα και καλύτερα.

Είναι στα μέλη και τους φίλους μας, που δίνουν τον καθημερινό τους αγώνα μέσα από τις διεργασίες των κοινωνικών, των παραγωγικών και των δημιουργικών  σχηματισμών της πατρίδας και όχι μόνο.

Είναι στους  Συντρόφους μας που ετοιμάζονται να μπουν στην μεγάλη μάχη των επερχόμενων εθνικών εκλογών, οπλισμένοι με το πρόγραμμα μας το οποίο ήδη είναι έτοιμο και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ήμερες.

Είναι στον Πρόεδρο μας Νίκο Ανδρουλάκη και στα στελέχη μας που κυριολεκτικά οργώνουν την χώρα, που στέκονται και συμπαραστέκονται στους πολίτες και στα προβλήματα τους με θέσεις, προτάσεις και ιδέες.

Στις αγωνίες και στα θέλω τους, σε αυτά που πίστεψαν και πάλεψαν, αλλά ποτέ στο βάθρο του νικητή δεν ανέβηκαν.  

Και είναι εδώ για να συντονιστούμε όλοι μαζί, για ένα αύριο πιο ανθρώπινο πιο αληθινό, μα περισσότερο πιο Ελληνικό !

Αυτό που σε κάθε περίπτωση μας αξίζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *