Κατηγορίες

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: «ΓΙΝΕ ΦΕΤΟΣ ΕΣΥ Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ»

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του  Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, το οποίο λειτουργεί  στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με την συγχρηματοδότηση  της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης,  εξυπηρετεί μηνιαίως 200 περίπου οικογένειες μεταξύ αυτών 56 ανήλικα τέκνα , ηλικίας 1 έως 17 ετών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια.

Φέτος κάποιοι γονείς δεν θα καταφέρουν να προσφέρουν στα παιδία τους τα δώρα που περιμένουν τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων. Ας γίνουμε όλοι εμείς ο Αϊ Βασίλης αυτές τις γιορτές, ώστε κανένα παιδί  να μην μείνει χωρίς δώρο και τα σπίτια τους να γεμίσουν με ζεστασιά και παιδικά χαμόγελα.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του  Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου,  ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, προσκαλεί  δημότες ,φορείς και  επαγγελματίες να συνεισφέρουν   στην εκστρατεία  ” ΓΙΝΕ ΦΕΤΟΣ ΕΣΥ Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ “ ώστε να μαζευτούν  δώρα, παιχνίδια και βιβλία , τα οποία θα διατεθούν στα παιδιά των δικαιούχων οικογενειών  της Δομής μας.

Η συγκέντρωση των παιχνιδιών θα γίνεται στον χώρο του  Κοινωνικού Παντοπωλείου που βρίσκεται  στην οδό Λουδοβίκου Βαυαρίας 13, από της 8 Δεκεμβρίου έως της 18 Δεκεμβρίου 2022 και ώρες 9:00 -14:00 Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2631023192

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *